Gerrard: Capello Bana İnanmıyordu - Son Dakika
Spor

Gerrard: Capello Bana İnanmıyordu

Gerrard: Capello Bana İnanmıyordu

İngiliz kaptan, eski hocaları Capello'nun hiçbir zaman kendisine güvenmediğini belirtti.

07.06.2014 15:27

İngiliz yıldız Steven Gerrard, bir dönem İngiltere Milli Takımı #39;nı çalıştıran İtalyan teknik adam Fabio Capello #39;nun kendisine güvenmemesinden dem vurdu.

Capello #39;nun, kaptanlığını hep sorguladığından yakınan Gerrard, düzenlediği basın toplantısında, quot;Capello 1 numaralı kaptan olarak bana hiç inanmadı. Ama Roy öyle değil. Beni hep sade bir futbolcu olarak gördü. Öyle de kaldı. Şimdi milli takımın 1 numaralı kaptanı benim ve bu bana inanılmaz bir özgüven sağlıyor. quot; dedi.

Güney Afrika #39;da Rio Ferdinand #39;ın 1. kaptan olduğunu ve 2. kaptanlıkta da John Terry #39;nin gerisinde olduğunu belirten 34 yaşındaki futbolcu, quot;Roy ile aramız gayet iyi. Onun beraber çalışmaktan büyük zevk alıyorum. Ya Roy bende farklı bir şeyler görüyor ya da bu sadece onun[Capello] seçimiydi. Kimseye bu yüzden kin gütmedim ve farklı davranmayı düşünmüyorum. Gerek Lampard, gerek Rooney gerekse de Jagielka ile hep birlikte takıma liderlik edeceğiz. quot; şeklinde konuştu.

Güney Afrika #39;da düzenlenen 2010 FIFA Dünya Kupası #39;nda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Liverpoollu kaptan, son 16 turunda Almanya #39;dan fark yiyerek turnuvaya veda etmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gerrard: Capello Bana İnanmıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement