Gerçekten sakat mı, numara mı yaptı? Rafa Silva'nın MR sonucu belli oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Gerçekten sakat mı, numara mı yaptı? Rafa Silva'nın MR sonucu belli oldu

Gerçekten sakat mı, numara mı yaptı? Rafa Silva\'nın MR sonucu belli oldu
19.11.2025 17:09

Beşiktaş, "Belim ağrıyor" diyerek antrenmana katılmayan Rafa Silva'nın MR sonuçlarında "Bu durumu açıklayacak herhangi bir patolojiye rastlanmadığını" açıkladı.

Beşiktaş, bel ağrısı çektiğini iddia ederek günlerdir antrenmanlara çıkmayan Rafa Silva'nın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

MR SONUCUNDA SIKINTI ÇIKMADI

Siyah-beyazlılar, Rafa Silva'ya çekilen MR'ın neticesinde bel ağrısını açıklayacak herhangi bir patolojiye rastlanmadığını açıkladı.

''HERHANGİ BİR PATOLOJİYE RASTLANMADI''

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Rafa Silva'nın dün sağlık sponsorumuz Acıbadem Hastanesinde gerçekleştirilen MR tetkikleri neticesinde bel ağrısını açıklayacak herhangi bir patolojiye rastlanmamıştır. Bel ağrısının devam ettiğini bildirerek bugünkü çalışmaya katılmayan futbolcumuza sağlık ekibimiz tarafından mekanik lomber ağrı tanısıyla bir tedavi programı uygulanacaktır." denildi.

Tedavi programının Rafa Silva ve temsilcisine yazılı olarak bildirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz tarafından hassasiyetle takip edilmekte olan süreç, tarafların sözleşme yükümlülüklerini karşılıklı olarak yerine getirmesi esas alınarak ilerletilecektir. Kulübümüz, yaşanan süreci bütün şeffaflığıyla kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir."

Son Dakika Spor Gerçekten sakat mı, numara mı yaptı? Rafa Silva'nın MR sonucu belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AşkınOlayım AşkınOlayım:
    her beli ağrıyanın mrda bulgusu gözükmez belki adam doğru söylüyor? numara yaptı diye başlık mı atılır ml herifler 5 7 Yanıtla
  • Bulent Cebeci Bulent Cebeci:
    Kral dediler, soytarı çıktı ! 5 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement