Gençlerbirliği - Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği - Kasımpaşa Maçının Ardından

Gençlerbirliği - Kasımpaşa Maçının Ardından

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ligin beşinci sırası için önemli bir maç olduğunu ifade ederek, "Kaybettiğimiz zaman umutları"...

04.05.2013 00:11

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ligin beşinci sırası için önemli bir maç olduğunu ifade ederek, "Kaybettiğimiz zaman umutları kaybetmiş olacaktık. Çünkü puan farkı 6 olacaktı ve kalan iki karşılaşmada rakibin kaybetmesini bekleyecektik. İki taraf da oyuna kontrollü başladığı. Belki ilk 25 dakika Kasımpaşa etkili gözükse de dengeyi yakaladık. İkinci yarı da oyuna kontrollü başladık. 75. dakikadan sonra bulduğumuz iki pozisyonu değerlendirebilseydik, çok rahatlıkla galip gelebilirdik" dedi.

Maçın temposunun kendilerini de mutlu etmediğini vurgulayan Çapa, "Ama unutmayalım hava şartları, sezonun son haftalarına yaklaşılması ve iki tarafın da iyi organize oynaması iki takımında çok fazla alan bulamamasına neden oldu" diye konuştu. Sakatlıkları bulunan 4 oyuncudan yoksun oynadıklarını hatırlatan Çapa, bu yüzden mücadelede istedikleri hamleleri yapamadıklarını söyledi.

Gençlerbirliği'nin genç kalecisi Ferhat Kaplan, "Maç çok durgun başladı. Galibiyet için oynadık, ama istediğimizi alamadık. Böyle maçlarda yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bu tür maçlarda, 1 puan iyidir" dedi. Kaleci Kaplan, "Kaleci antrenörüm bizimle hep birlikteydi. İlk maçımda da elimden geleni yaptım" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği'nin Sırp orta saha oyuncusu Petrovic ise, "Bugün zor bir takımla maç yapacağımızın bilincindeydik. Kasımpaşa çok ilkeli bir takım. Maçın için çok iyi bir hava yoktu. Kazanmayı istedik, ama bunu başaramadık. Önümüzde alınacak 6 puan var. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Son haftalar zor geliyor. Bazen hava sıcak gelince maalesef biraz tatile girme vaziyeti oluyor. Maç öyle değildi ama birkaç kişi için mutlu değilim. Beklediğimiz maç oldu ama temposuz geçti" dedi.

Hava çok sıcaklığından yakınan başarılı teknik adam, "Son 2 hafta kaldı. Oynadığımız oyundan mutlu değilim. Kasımpaşa, bu tür maçlarda kendi karakterini gösteriyor ama takım olarak net bir beklenti vardı" değerlendirmesinde bulundu.

Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu İlhan Eker ise, "Bizim için geçen haftaki maçı kaybetmek hayal kırıklığı oldu. Kasımpaşa bu sezon iyi bir direnç gösteriyor. Onlar kazansaydılar puanı eşitleyeceklerdi. Kötünün iyisini oynadık. Ben gene de halen ligde son 2 hafta çok şeyin değişmeyeceğine inanıyorum" diye konuştu. Eker, "Gençlerbirliği taraftarının maç içindeki tepkisine üzüldüm" dedi.

Kasımpaşa oyuncusu Hüseyin Kala, "Temposuz bir maçtı. Galip de gelebilirdik, kaybedebilirdik de. Bursaspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak istiyoruz" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği - Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement