Gençler'e Tek Gol Yetti: 1-0 - Son Dakika
Spor

Gençler'e Tek Gol Yetti: 1-0

Gençler\'e Tek Gol Yetti: 1-0

Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor'u ağırlayan Gençlerbirliği, Ermin Zec ile bulduğu tek golle maçı kazanmayı başardı.

25.04.2014 21:59

Süper Lig'de sezonu daha üst sıralarda bitirmek isteyen Gençlerbirliği, 31. hafta açılış maçında Bursaspor'u konuk etti.

Maçın ilk atağı Jimmy Durmaz ile ev sahibi ekipten geldi. 7. dakikada gol için fırsat yaratmaya çalışan Jimmy Durmaz Bursaspor defansını geçemedi.

Gençler 13. dakikada ise Oktay Delibalta'nın şutu ile gole çok yaklaştı ancak Bursaspor kalecisi Harun Tekin gole engel oldu.

İlk yarıda rakibine göre daha üstün oynayan Başkent temsilcisi, 20. dakikada bu sefer Ermin Zec ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.

Gençlerbirliği'nde 30.dakikada sakatlanan Doğa Kaya, Bursaspor'da ise Serdar Aziz oyuna devam edemedi.

İlk yarının golsüz tamamlanmasının ardından Bursa ekibi ikinci yarıya daha etkili başlamaya çalıştı. 47. dakikada Belluschi ile gol arayan konuk takım, 50. dakikada ise Fernandao ile iyi bir fırsat yakaladı ancak Johan Dahlin kalesinde gole izin vermedi.

Gençlerbirliği'nde ise 59. dakikada Radosav Petrovic takımını öne geçirmeye çalıştı ancak iyi kapanan Bursaspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

Aradığı golü bulan taraf Gençlerbirliği oldu. 65. dakikada Dusko Tosic'in ortasına iyi yükselen Ermin Zec, kafa vuruşuyla ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

Golü kalesinde gören Bursaspor daha sert savunma yapmaya başladı. Konuk takım, Belluschi ile eşitliği bulabilmek için uğraştı.

Her iki takımında son dakikalarda bulduğu fırsatlar sonuç vermedi. Maç 1-0 Gençlerbirliği üstünlüğü ile sonuçlandı. Gençlerbirliği aldığı bu galibiyetle puanını 44'e çıkardı. Bursaspor ise 41 puanda kaldı.

E-BİLET TEPKİSİ

E-Bilet'e karşı çıkan ve buna tepki gösteren Gençlerbirliği taraftarı maç esnasındaki tezahüratlarıyla buna tepkisini dile getirdi. "Müşteri değiliz, tarftarız biz" ve "E-bilet varsa taraftar yok" sloganları atan Gençler taraftarı ikinci yarının başında stadı terk etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gençler'e Tek Gol Yetti: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement