Genç Futbolcular Tokatspor İçin Ter Döktü - Son Dakika
Spor

Genç Futbolcular Tokatspor İçin Ter Döktü

Genç Futbolcular Tokatspor İçin Ter Döktü

Tokatspor Kulübü'ne alt yapıdan yeni futbolcular ve yıldızlar kazandırmak amacıyla seçmeler başladı.

02.07.2014 16:16

Tokatspor Kulübü'ne alt yapıdan yeni futbolcular ve yıldızlar kazandırmak amacıyla seçmeler başladı.

Uzunburun Tesisleri sentetik sahada yapılan seçmeleri Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, Tokatspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tribünden izledi. Tokatspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, amaçlarının alt yapı ve A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu kaydetti. Temmuz ayının 13-14'ünde Tokatspor'un top başı yaparak antrenmanlara başlayacağını ifade eden Özgün, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. İç transferi bitirdikten sonra dış transfere yöneleceklerini ifade eden Özgün, "İnşallah iyi şeyler yapacağız. Onun için geldik" diye konuştu.

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar ise kulüp olarak ilkleri yaşadıklarını ifade ederek, "Amacımız amatör liglerde oynayan genç kardeşlerimize fırsat vermek. Hem de bu arada içlerinden çıkacak cevherleri gün ışığına çıkartıp kulübümüze ve Türk futboluna kazandırmak. Bu sayede gençlerimiz layık olduğu yerlerde olacak. Bizlerde daha ekonomik olarak kulübümüze futbolcu kazandırmış olacağız" dedi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor'a alt yapıdan yeni futbolcular ve yıldızlar kazandırmak amacıyla düzenlenen seçmelerin yaklaşık bir hafta sürmesi bekleniyor. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Futbolcular Tokatspor İçin Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement