Gemlik'te Atletizm Şenlikleri - Son Dakika
Spor

Gemlik'te Atletizm Şenlikleri

Gemlik\'te Atletizm Şenlikleri

Gemlik Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği şenliklerde atletizm yarışmaları yapıldı.

25.04.2013 16:19  Güncelleme: 16:24

Gemlik Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği spor şenliklerinde atletizm yarışmaları yapıldı.

Şenlik 100 metre ve 200 metre yarışlarıyla renklendi. İlkokul 2-3-4 ile ortaokul 5 ve 6. sınıfları kapsayan atletizm şenliklerine 300 öğrenci katıldı. 1000 metre, 1500 metre ve 2000 metre kategorilerinde düzenlenen kros ve atletizm yarışları ödül törenine Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Ahmet Adil Tunç katıldı.

Bütün sporların atası olan atletizm yarışmalarına katılan öğrencilere ve öğrencileri hazırlayan öğretmenlere teşekkür eden Işık, bu yıl üçüncüsü organize edilen yarışların periyodik hale getirilmesinden mutluluk duyduğunu anlattı. Işık, Gemlik'in birçok il ve ilçeye göre sportif tesisleşme açısından da şanslı olduğunu vurguladı.

Protokol üyeleri öğrencilere madalya ve belgelerini verirken, tüm öğrencileri şampiyon ilan etti. Tören sonunda Gemlik Belediyesi öğrencilere sandviç, meyve suyu ve su ikram etti.

(MŞ)

25.04.2013 16: 05: 11

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gemlik'te Atletizm Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement