Gelecek Garanti Altında" - Son Dakika
Spor

Gelecek Garanti Altında"

Gelecek Garanti Altında"

Basın toplantısında konuşan Pereira, "Rakibimizin muhtemelen önümüzdeki sezon Süper Lig'de olacağını düşünüyorum.

13.01.2016 22:22

Basın toplantısında konuşan Pereira, "Rakibimizin muhtemelen önümüzdeki sezon Süper Lig'de olacağını düşünüyorum. Maçı son derece ciddiye alarak dinamik ofansif yönümüzü iyi gösterdik. 6 gol attık daha fazlasını da atabilirdik. Rakibe de pozisyonlar verdik birkaç tane. Bundan çok hoşlanmadığımı söyleyebilirim. İkinci yarıya hazır olduğumuzu ispatladık. Lig şampiyonluğu gibi son derece önemli bir hedefimiz var. Avrupa Ligi'nde de iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz. Kupada ise mücadele edebilmeye hazır olduğumuzu gösterdik" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin altyapısı hakkında ne dedi?

Pereira, Altyapıdan yetişen ve bugün maçta birer gol atan Ramazan Civelek ve Uygar Mert Zeybek'ten övgü dolu sözlerle bahsetti.

Portekizli teknik adam, Uygar Mert ve Ramazan'ın kalitesini gösterdiğini aktararak, "Fenerbahçe'nin altyapısında çalışan hocalara teşekkür ediyorum. Uygar ve Ramazan'ın performansını hepimiz gördük. Fenerbahçe'nin geleceğinin garanti altında olduğunu söyleyebilirim. Altyapıda şans alması gereken birçok kaliteli genç var. A takımın kapısı herkese açık. Bu kulübün genlerinde var" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Gelecek Garanti Altında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement