Geleceği hakkında konuştu! Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı? - Son Dakika
Spor

Geleceği hakkında konuştu! Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, kulüp dergisine geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kerem, "Bu seneyi Galatasaray'da daha fazla başarıyla ve kupayla bitirip ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz" dedi.

22.03.2024 14:37  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da birçok isimle sözleşme yenileme çalışmaları sürerken, bazı isimlerin de takımdaki geleceği merak ediliyor. Bu isimlerden birisi olan Kerem Aktürkoğlu, kulüp dergisine geleceği ve hedefleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ARKADAŞLIK ÇOK ÜST DÜZEYDE"

Galatasaray'ın başarısında takımdaki arkadaşlığı önemli bir payı olduğuna dikkat çeken Kerem, "Sadece yerliler değil, yabancılar da birbirine çok yakın. Antrenmana gittiğimizde herkes birbiriyle takılıyor, şakalaşıyor. Takım sporlarında bu çok önemlidir, bizim de takımımızda arkadaşlık çok üst seviyede" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'DA FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM"

Gelecek planları hakkında da konuşan milli futbolcu, "Hayallerim çok daha fazla, Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum. Bu seneyi Galatasaray'da daha fazla başarıyla ve kupayla bitirip ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz" dedi.

45 MAÇTA 22 GOLE ETKİ ETTİ

Kerem, bu sezon tüm kulvarlarda sarı-kırmızılı formayla 45 resmi maçta görev yaptı. Söz konusu karşılaşmalarda 14 gol ve 8 asistlik katkı veren25 yaşındaki futbolcu, sergilediği futbolla göz doldurdu. Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösterilen Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Geleceği hakkında konuştu! Kerem Aktürkoğlu Galatasaray\'dan ayrılacak mı?

Son Dakika Spor Geleceği hakkında konuştu! Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • osman kızılaslan: inş gidersin sabri gibi çektigin şutlarda hayır yok 23 25 Yanıtla
  • Ozgur Ozgur: İnşallah gider her şut türübüne atiyor 17 20 Yanıtla
  • EYÜP TOPÇU: Himmetin eli Hakan abinizin telkin ve taktiği var üzerinizde 3 25 Yanıtla
  • İlyas Yuvacı: Karakter duruş düşünce karizma bilek sürat zekâ arkadaş ne ararsan var adamın dibi dibi HERİF HERİF :)) 17 6 Yanıtla
    Kemal ÇALIŞIR: Birde son vuruş olsaydı :) 11 0 suna genç: boy ve skoda ayaklar ile karizma mı dedin? 4 2

Advertisement