Geçen Sezon Üst Üste 11 Gol Atan Vardy, Bu Sezon 11 Maçtır Gol Atamıyor - Son Dakika
Spor

Geçen Sezon Üst Üste 11 Gol Atan Vardy, Bu Sezon 11 Maçtır Gol Atamıyor

Geçen sezon Leicester City'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve 11 maçta üst üste gol atarak rekor kran Jamie Vardy, bu sezon üst üste 11 maçta golle buluşamadı.

04.11.2016 19:37

Leicester City'nin sürpriz şampiyonluğunda Riyad Mahrez ile birlikte en büyük paya sahip olan ve yazın yeni bir kontrat imzalayan Jamie Vardy, bu sezon oynadığı 15 maçta sadece 2 gol atabildi.

İSTATİSTİKLER YERLERDE

29 yaşındaki golcü, geçen sezon maç başına 9.82 km koşup, 3.82 şut atarken, bu sezon 8.48 km koşup maç başına yalnızca 1.3 şut atabildi. Jamie Vardy, bu sezon oynadığı maçların tamamında ise sadece 4 kez çerçeveyi bulan şut attı. Geçen sezon üst üste 11 maçta gol atarak rekor kıran Vardy, bu sezon üst üste 11 maçta golle tanışamadı.

Jamie Vardy'nin tüm UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giymesine rağmen bir türlü istenilen form düzeyine çıkamaması, İngiliz spor basını tarafından da eleştiriler almaya başladı.

"İYİ BİTİRİCİ DEĞİL"

Eski İngiliz milli golcü Michael Owen ise BT Sport'a yaptığı yorumda, "Geçen sezon attığı onca gole rağmen, bana iyi bir bitirici gibi görünmüyordu. Ancak, driplingleri ve top taşımasıyla takımına yardımcı olması hoşuma gidiyordu. Bu sezon bir merkez forvet gibi oynamaya başladı ama o özellikler Vardy'de yok. Şansı da yanında olmayınca gol atamıyor." ifadelerini kullandı.

Geçen Sezon Üst Üste 11 Gol Atan Vardy, Bu Sezon 11 Maçtır Gol Atamıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Geçen Sezon Üst Üste 11 Gol Atan Vardy, Bu Sezon 11 Maçtır Gol Atamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement