Gaziantepspor'da Yeni Transferler Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'da Yeni Transferler Sağlık Kontrolünden Geçti

Gaziantepspor\'da Yeni Transferler Sağlık Kontrolünden Geçti

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Gaziantepspor'da yeni transfer edilen futbolcular, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

13.08.2013 17:31

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Gaziantepspor'da yeni transfer edilen futbolcular, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Sezonun başlamasına az bir zaman kala transfer çalışmalarına hız veren Gaziantepspor'da Sivasspor'dan transfer edilen Uğur Kavuk, Bandırmaspor'dan transfer edilen Koray Öztürk ve gurbetçi oyuncu Mustafa Durak, sağlık kontrolünden geçirildi. İtalya kampı sonrası Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, bir yandan da yeni transferleri takıma adapte etmeye çalışıyor.

Sivasspor'un deneyimli oyuncusu Uğur Kavuk, Bandırmaspor'un genç oyuncusu Koray Öztürk ve birçok takımın transferde gözdesi olan Gurbetçi oyuncu Mustafa Durak sağlık kontrolünden geçtiler. Sabah saatlerinde Medical Park Gaziantep Hastanesi'ne gelen yeni futbolcular, Kardiyoloji, iç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Ortopedi, Göz Hastalıkları ve Kulak Burun Boğaz polikliniklerinde kontrolden geçirildi. Tüm radyoloji tetkikleri yapılan ve sonuçları temiz çıkan genç futbolcuların yapılan kontrollerinde herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Yeni transferlerin heyecanlı ve hırslı oldukları gözlenirken, takımla birlikte çalışmaya başlayan oyuncular, yeni sezonda Gaziantepspor'un başarısı için çalışacaklarını dile getirdiler.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sadreddin Haksal da sağlık kontrollerini yaptırmak üzere hastaneye gelen futbolculara Gaziantep'e ve Gaziantepspor'a hoş geldiniz diyerek, başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu. Sağlık kontrollerinin ardından kahvaltılarını yapan futbolcular, toplu fotoğraf çekiminin ardından hastaneden ayrıldılar. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor'da Yeni Transferler Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement