Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor\'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Mavi beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Atan: "Ligin çok iyi 2 takımı, Kayseri'de Süper Lig ayarında maç yapacak"

12.09.2014 11:54

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde ısınma koşusu, adaptasyon hareketleri ve top kapma oyunuyla başlayan antrenmanın ana bölümünde dar alanda pas ve duran toplarda şut çalışması yapıldı.

Milli takımdaki oyuncuların yer alamadığı idman, soğuma egzersizleriyle tamamlandı.

Mavi-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Çağdaş Atan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk haftasında karşılaştıkları Boluspor maçında puan kaybı yaşadıklarını hatırlattı.

Ancak bu maçtan önemli dersler çıkardıklarını ifade eden Atan, takım olarak Süper Lige çıkabilecek yeteneğe sahip oyunculardan oluştuklarını belirterek, Kayseri deplasmanında da PTT 1. Ligi'nin üzerinde bir performans göstermek istediklerini vurguladı.

Kayserispor'un ligdeki güçlü takımlardan birisi olduğunu dile getiren Atan, "Ligin çok iyi 2 takımı, Kayseri'de Süper Lig ayarında maç yapacak. Biz sahaya gücümüzü ve kalitemizi yansıtıp iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement