Gattuso'dan Seksist Açıklama! - Son Dakika
Spor

Gattuso'dan Seksist Açıklama!

Gattuso\'dan Seksist Açıklama!

Milan'ın eski yıldızlarından Genaro Gattuso, eski kulübünün kötü günlerini kulüp yönetimindeki kadınlara bağladı.

05.12.2013 20:30

İtalya ile Dünya Kupası kazanan ve Milan forması ile pek çok başarı elde eden Genaro Gattuso, çok tartışılacak ifadelerde bulundu.

Futbolda kadının yeri yok diyen Gattuso, Radio Radio'ya verdiği demeçte Barbara Berlusconi'nin kulüp CEO'su Galliani'ye gereken saygıyı göstermediğini belirtirken "Bence Galliani bunca başarının ardından büyük saygıyı hak ediyor. Ve bence, bunu söylediğim için üzgünüm ama onları futbolun bir parçası olarak görmüyorum." dedi.

Serie A hakkında da açıklamalar yapan Gattuso, "Juventus üçüncü defa üst üste şampiyon olacak gibi gözüküyor. Roma büyük işler başarıyor, ancak Juventus'un kalitesi ortada. Udinese karşısında aldıkları son dakika galibiyeti de bunu kanıtlıyor. Bununla birlikte Roma da etkileyici bir oyun oynuyor. Atalanta'ya karşı kaybetmemek için her şeyi yaptılar ve başardılar." diye konuştu.

Salernitana'dan 1999'da yılında Milan'a transfer olan Gattuso, 13 yıllık Milano kariyerine 2 Şampiyonlar Ligi, 2 Serie A şampiyonluğu ve 1 Dünya Kupası sığdırmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gattuso'dan Seksist Açıklama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement