Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Ordu Belediyesi, sahasında KKTC Turkcell'e 77 57 mağlup oldu

16.11.2013 15:48

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Ordu Belediyesi, sahasında KKTC Turkcell'e 77-57 mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonundaki maçın ilk periyodu 23-15 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Devre arasına 40-27 önde giren KKTC Turkcell, İbrahim Yavuz'un art arda bulduğu sayılarla üçüncü periyodu da 59-41 önde bitirmeyi başardı.

Maçın son çeyreğine de etkili başlayan konuk takım, ev sahibi ekibin çabalarına rağmen sahadan 77-57 galip ayrıldı.

Antrenörlerin açıklamaları

Maçın ardından KKTC Turkcell Antrenörü Hasan Serbülent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir oyun çıkardıklarını belirterek, "Bugün burada istediğimiz sonucu aldık. Ordu ekibi de çok iyi oynadı ancak üst üste bulduğumuz sayılarla farkı açmayı bildik. Daha sonra kontrollü oynayarak sahadan galip ayrılarak sezona çok güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah sezon boyunca galibiyet serisi yakalayıp en azından hedeflediğimiz ilk 4'ün içerisinde yer almak istiyoruz" dedi.

Ordu Belediyesi Antrenörü Cem Aslan da istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, "Bu maçın sonucu nasıl bir takım olduğumuzu tam anlamıyla ortaya koymaz. İnşallah daha çok çalışıp ligde tutunmayı başaracağız" diye konuştu.

Öte yandan Ordu Belediyesi'nin geçen sezon Süper Lig'e çıktığı için kazandığı kupa, maç öncesi Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar ve Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun tarafından verildi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement