Gana Milli Takımı'nda Şike Skandalı - Son Dakika
Spor

Gana Milli Takımı'nda Şike Skandalı

Gana Milli Takımı\'nda Şike Skandalı

İngiliz basını, Gana Futbol Federasyonu'nun, 2014 FIFA Dünya Kupası öncesinde oynadığı dostluk maçlarında şikeye karıştığını yazdı.

23.06.2014 11:53  Güncelleme: 16:33

İngiltere'nin The Telegraph gazetesi, Gana Futbol Federasyonu yetkililerinin 2014 FIFA Dünya Kupası öncesinde oynanan dostluk maçlarında şikeye karıştığını öne sürdü.

GANA'YA ŞİKE SUÇLAMASI

"Futbolda şike anlaşması Dünya Kupası'na gölge düşürdü" başlığını kullanan gazete, Gana Futbol Federasyonu'nu şikecilerin organize ettiği uluslararası futbol maçlarına katılmayı kabul etmekle suçladı.

ŞİKE YAPILAN MAÇLARDA GANA DA OYNADI

Gazetenin iddiasına göre Gana Futbol Federasyonu Başkanı, başkalarının şike yapmayı planladığı maçlarda Gana Milli Takımı'nın oynamasını kabul etti. FIFA menajeri Christopher Forsythe ile Gana Futbol Federasyonu'ndan Obed Nketiah'ın Gana'nın maçlarına şikeye karışmış hakemleri atayarak maçların sonucunu önceden ayarlamaya çalıştıkları ve her maç için 170 bin Dolarlık bir anlaşma yapıldığı iddia edildi.

6 AY SÜREN ŞİKE ÇALIŞMASI

Bazı futbol federasyonlarının suç çeteleriyle işbirliği yaptığını öne süren The Telegraph'ın, Channel 4 televizyonu ile birlikte 6 ay süren bir şike araştırması yaptığı belirtildi.

The Times gazetesi ise, Gana Futbol Federasyonu yetkililerinin uluslararası dostluk maçlarında şike yaptıkları yönünde çıkan iddiaları yalanladığını yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gana Milli Takımı'nda Şike Skandalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ZARDAKİYEDİNCİRAKAM: EYY TÜRK GENÇLİĞİ UYAN VE BİRLİK OL.!!! NE SADECE DOSTLUK MAÇI MI? BAHİS SEKTÖRÜNÜN OLDUĞU HER SPOR ORGANİZASYONU ZAN ALTINDADIR. 2014 DÜNYA KUPASINDAKİ BAZI TAKIMLARI ANALİZ EDERSENİZ YAPILAN ŞİKELERİ ALENEN GÖREBİLİRSİNİZ. BAHİS OYNAMAM OYNATMAM ! BU DÜNYA KUPASINDA ÖZELLİKLE NİJERYA VE BOSNA HERSEK MÜSABAKALARI İNCELENMELİDİR. ZAVALLI UYUYAN DÜNYA VATANDAŞLARI. İKİ KURUŞ İÇİN GÜNLERCE ÇALIŞIRLAR, O ÇALIŞTIKLARI 3/1 İNİ İDDAA GİBİ BAHİS ORGANİZASYONLARINDA UMUTLA KAYBEDERLER. BAHİS TE KAZANAN BAHİSİ SUNANDIR. 0 0 Yanıtla

Advertisement