Galatasaraylı Maicon'un Direğe Çarpan Topu, Taraftarlara Dejavu Yaşattı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Maicon'un Direğe Çarpan Topu, Taraftarlara Dejavu Yaşattı

Galatasaraylı Maicon'un derbinin 89. dakikasında direkten dönen topu, akıllara 6 yıl önce direkten dönen Milan Baros'un şutunu getirdi.

18.03.2018 10:25  Güncelleme: 10:26

Bundan tam 6 yıl önce 17 Mart 2012'de oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin skorunda şaşırtan benzerlik ortaya çıktı. Maicon'un 89. dakikada direkten dönen serbest vuruşu, Milan Baros'un tam 6 yıl önce 90+4'de direkten dönen topu akıllara geldi ve izleyenlere dejavu yaşattı.

BAROS'UN TOPU DİREKTEN DÖNMÜŞTÜ

Milan Baros'un direkten dönen topuyla Fenerbahçe - Galatasaray debisi 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Galatasaraylı Maicon'un Direğe Çarpan Topu, Taraftarlara Dejavu Yaşattı

Milan Baros'un 90+4. dakikada yaptığı vuruş direkten dönmüştü.

Bülent Yıldırım'ın yönettiği karşılaşmada Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ile Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray 2-2 berabere kalmıştı.

MAICON DA DİREĞE TAKILDI

Maicon'un 89. dakikada yaptığı serbest vuruş direkten döndü. Bu vuruş sonrası hem futbolcular hem de taraftarlar kahroldu.

Galatasaraylı Maicon\'un Direğe Çarpan Topu, Taraftarlara Dejavu Yaşattı

Son Dakika Spor Galatasaraylı Maicon'un Direğe Çarpan Topu, Taraftarlara Dejavu Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ali baba: Orada direğe takılmayıp gs ağlarına giden yüzlerce gol seyrettik ancak direklerle avunursunuz 20 yıl daha... 15 37 Yanıtla
    erdal : bır büyük takım (!) düşün . avrupada kupa almamış tek başarısı çeyrek fınal.. 4.yıldızı almamış . en büyük rakıbının sahasında kupa kaldırmamış.. gelmış olsun bız sızı bır kere 6-0 yendık .sız bızı 20 yıldır yenemıyorsunuz rakıbıne takıl.. beyler sız şanlı fenerbahcesınız kendınıze gelın bu kadar küçülmeyın 16 3 ali: Sizde ancak 20 yıldır bizi yenemiyorlar dersiniz, sizde şampiyonluğumuz var şampiyonluğumuz daha ne istiyosunuz. 3 1
  • VAY : Afrine selam 8 4 Yanıtla

Advertisement