Galatasaraylı Carole: St. Etienne'den Teklif Almıştım - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Carole: St. Etienne'den Teklif Almıştım

Galatasaraylı Carole: St. Etienne\'den Teklif Almıştım

Troyes'den Galatasaray'a transfer olan Lionel Carole, aynı dönemde St. Etienne takımından da teklif aldığını ancak Galatasaray'ı tercih ettiğini söyledi.

30.12.2015 08:59  Güncelleme: 09:12

Fransa 2. lig ekibi Troyes'den Galatasaray'a transfer edilen Lionel Carole, aynı dönemde St. Etienne takımından da teklif aldığını açıkladı.

"KENDİME BİR YOL HARİTASI HAZIRLAMIŞTIM"

Troyes'den ayrılmayı hiç düşünmediğini itiraf eden Fransız futbolcu, "Lig 1'e dönmeye hazırdım. Bunu başarabileceğimizi düşünüyordum. Kendime bir yol haritası hazırlamıştım ama bir anda her şey değişti" diyerek, bir anlamda Galatasaray'a transferinin sürpriz olduğunu dile getirdi.

(Kaynak: Fanatik)

Son Dakika Spor Galatasaraylı Carole: St. Etienne'den Teklif Almıştım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • devrim: inşallah kalıp perfonmansını daha da artırırsın, çünkü olcan sol bek adamı değil. inşallah denizlide şu hamzanın getirdiği oyuncuları oynatmama fikrinden geçer de sen de denayerde oynarsınız. 0 0 Yanıtla
  • TARAFTAR: gitseydin sizin gibi üç kuruşa bile oynuyacak oyuncuları nereden buluyorlar bilmiyorum ama size milyon euro ları verecek ne başka ülke bulabilirsiniz nede gs gibi enayi bir kulüp Gs taftarı olarak bıktım bu tarz futbolcu transferlerinden yok genç yetenek yok bilmem yılın futbolcusu arkadaş saglam ayakları üzerinde duran çıt kırıldım olmayan burak gibi yerlerde sürünmeyen umut gibi ne yaptıgnı kendisi dahi bilmeden aptal aptal koşan digerleri gibi vasiretsiz olmayan çakı gibi futbolcu bulacaksınız Menajerlere bakıyon biri geliyor ooo šu adam çok iyi sag kanat ooo buda çok iyi sol kanat bu da süper forvet hani nere de kardeşim git izle gör masa da oturdugun yerden trasfer yapılmaz sizler bu kulube hizmet etmek için varsınız üstelik kimsede babasının hayrına yapmıyor bu işi Futbolcuların yöneticilerin bir sene de aldıgnı ömür boyu göremeyiz bizler aldıgnız paraları hak etmek istiyorsanız çolugunuza çocugnuza yedirirken bu parayı hak ettim mi düşünün biii ve çalışîn çaba gösterin yok sa öteki dûnyada bunun vebalini ödersiniz haramm olur o yedigniz paralar 0 0 Yanıtla

Advertisement