Galatasaray, Zalgiris Kaunas'ı 84-72 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Zalgiris Kaunas'ı 84-72 Yendi

Galatasaray, Zalgiris Kaunas\'ı 84-72 Yendi

Euroleague'deki temsilcimiz Galatasaray LH, Zalgiris Kaunas'ı deplasmanda 84-72 yenerek grupta 6. galibiyeti aldı.

27.03.2014 21:32

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu 12. maçında Zalgiris Kaunas ile karşı karşıya geldi.

POPS MENSAH-BONSU OYNAMADI

Galatasaray Liv Hospital karşılaşmaya Carlos Arroyo, Manuchar Markoishvili, Malik Hairston, Zoran Erceg, Furkan Aldemir beşiyle başladı. 12 kişilik kadroda sakatlığı bulunan Pops Mensah-Bonsu yer almadı. Hairston ile etkili olan Galatasaray Liv Hospital karşılıklı basketlerle geçilen ilk beş dakikanın ardından Markoishvili ile kontrolü ele alıp farkı sekiz sayıya çıkardı. (12-20)

ASLAN KONTROLÜNÜ ELİNE ALDI

Hairston'ın bire bir kullanmayı sürdüren ve farkı çift hanelere çeken Galatasaray Liv Hospital hücumda aksamaya başlayınca fark bir anda eridi ancak kenardan gelen Ender Arslan ve Sinan Güler'in sayılarıyla temsilcimiz oyun kontrolünü tekrar eline aldı. Son bölümde Zalgiris üst üste sayılar bularak farkı tek haneye düşürdü ve ilk yarı 35-38 sona erdi. Galatasaray Liv Hospital ilk 20 dakikada üç sayı çizgisinin gerisinden 3/11 (%27) ile isabet bulabildi.

ARROYO ŞOV BAŞLADI

Üçüncü çeyrekte Arroyo fırtınası esti. Porto Rikolu yıldız oyuna ağırlığını koyarak Jasikevicius'a üstünlük kurdu ve Galatasaray Liv Hospital'ın farkı çift hanelere çıkarmasını sağladı. Markoishvili de yüzdeli şut sokmayı sürdürünce son 10 dakikaya 57-66 ile geçildi.

12 FARKLA KAZANDIK

Son çeyrekte de Porto Rikolu yıldız Arroyo şovuna devam etti ve karşılaşmayı temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital 84-72 kazanarak 6. galibiyetini aldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Zalgiris Kaunas'ı 84-72 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 2000 RUHU: FUTBOLCULARI BASKETBOL TAKIMININ MAÇINA GÖTÜRÜN BELKİ O ZAMAN GALATASARAYLI OLDUĞUNU VE DEĞERLERİNİ ANLARLAR 16 0 Yanıtla
  • harun öz: harikasınız yaa son 8 kesin partizan maçında abi ipekçiye geliyorum inşallah.. 0 0 Yanıtla

Advertisement