Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli golcü oyuncu Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Transferin detaylarına göre Zaha'ya 2.330.000 Euro imza ücreti ve her bir futbol sezonu için 4.350.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir. Geçtiğimiz sezon Crystal Palace formasıyla 28 resmi maçta 7 gol 3 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki golcü oyuncu, Galatasaray'ın yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına önemli bir katkı sağlayacaktır.

24.07.2023 23:24

- Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

İSTANBUL - Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli golcü oyuncu Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir" denildi.

30 yaşındaki golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Crystal Palace formasıyla 28 resmi maçta 7 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement