Galatasaray Yönetimi Kararını Veriyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Yönetimi Kararını Veriyor

Galatasaray Yönetimi Kararını Veriyor

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun aldığı kararın ardından olağanüstü toplantı gerçekleştirecek.

17.06.2014 14:55

Galatasaray yönetimi, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun aldığı kararın ardından saat 16:00'da olağanüstü gündemle toplanacak. Sarı kırmızılı yönetimde Başkan Ünal aysal ve Şükrü Ergün'ün maça çıkmama konusunda fikir birliğine vardığı öğrenikldi. Galatasaray yönetiminin bir kısmı ise karşılaşmanın ve serinin hala bitmemesine dikkat çekti. Alınacak galibiyetin yeniden bir efsane yaratabileceğini belirten yönetim kurulu üyeleri, takımlarına güvendiklerini ifade ettiler.

Galatasaray Yönetim Kurulu'nda saat 16:00da başlayacak olan toplantıda maça çıkıp çıklmayacağı konuşulacak. Yöneticilerin bir kısmı ise konunun spor ruhuna uygun bir şekilde çözülmesini istiyor. Maça çıkma taraftarı olan yönetim kurulu üyeleri görüşlerin bildirecek. Hakem atamalarından oldukça endişeli olan yöneticiler, maç içinde yaşanabilecek skandallar ihtimaline göre de maçtan çekilmeyi önerecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Yönetimi Kararını Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement