Galatasaray Yönetimi Mali ve İdari Yönden İbra Edildi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Yönetimi Mali ve İdari Yönden İbra Edildi

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat ve Dursun Özbek dönemleri, gerçekleşen mali genel kurulda mali ve idari açıdan ayrı ayrı ibra edildi.

19.03.2016 19:52  Güncelleme: 20:22

Galatasaray Kulübü'nde 5 aylık Duygun Yarsuvat ve 7 aylık Dursun Özbek yönetimi mali ve idari yönden ayrı ayrı oy çokluğu ile ibra edildi.

İKİ YÖNETİM DE İBRA EDİLDİ

Haliç Kongre Merkezi'nde sabah saat 10.00'da başlayan Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu'nda, 5 aylık Duygun Yarsuvat dönemi ve 7 aylık Dursun Özbek dönemi, mali ve idari açıdan ayrı ayrı ibra edildi.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ibra sonrası yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın çok saygı değer genel kurulu ve üyeleri, yönetim kuruluna ve şahsıma gösterdiğiniz güvenden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Gözleriniz arkanızda kalmasın, en iyi şekilde Galatasaray'ı temsil edeceğim" dedi.

Galatasaray Yönetimi Mali ve İdari Yönden İbra Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Yönetimi Mali ve İdari Yönden İbra Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Taraftar: Bu yönetim gidene kadar taraftarlığımı askıya alıyorum. 1 1 Yanıtla
  • ahmet özcan : Dursun özbek sen kendini ibra ettin mi ..lider le puan farkını ibra et ilk önce..gs gelirken kac parayla geldin . ibra et . nezaman .kitcen ibra et . bu borcların altın dan gelemedin beceremedin .gs üstün den reklamını yaptın yeter artık giiiiitttttt gs lı lı hımı don dur dum sen gidene kadar 1 0 Yanıtla
  • ismail: bana kalirsa cem ozan gelir insallah :) 0 0 Yanıtla
  • ahmet özcan : Gs en iyi şekli ile teslim edecek miş.miş miş te mişmiş miş..senin bırak tıhın en iyi gs l. Biz istemiyoruz.yaptık ların yapacak larının teminatımı yoksa.. 0 0 Yanıtla

Advertisement