Galatasaray, Yeni Transferlerden Verim Alamıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Yeni Transferlerden Verim Alamıyor

Galatasaray, Yeni Transferlerden Verim Alamıyor

Ara transferde 9 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray, yeni futbolcularından istediği verimi alamıyor.

07.03.2014 15:29  Güncelleme: 15:27

Ara transfer döneminde kadrosunu 9 oyuncu ile güçlendiren Galatasaray, bu futbolculardan beklediği katkıyı elde edemedi.

4 İSİM LİGDE OYNAMADI

Sarı-kırmızılılar'da 9 yeni isimden sadece Telles, Burdisso, Veysel, Salih ve Hajrovic takımda forma giyebildi. Oğuzhan, Ontivero, Koray Günter ve Umut Gündoğan ise ligde şans bulamadı. Teknik direktör Roberto Mancini bu 4 oyuncuya Türkiye Kupası'nda ise forma şansı verdi.

DANY'NİN YERİNE BURDİSSO

8 oyuncu ile 4,5 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, Dany'nin yerine transfer ettiği Burdisso'yu ise sezon sonuna kadar kiraladı.

İSTENİLEN VERİM ALINAMADI

Yeni transferleri için 18 milyon 625 bin euro bonservis ve 26 milyon 269 bin lira da garanti ücret ödeme taahhüdünde bulunan Sarı-kırmılılar, kasasından çıkan ciddi miktara karşılık bu oyunculardan istediği verimi alamadı.

TELLES VE VEYSEL KADROYA GİRİYOR

Telles ve Veysel dışında kadroya girmekte zorlanan transferlerden Salih Dursun, ligde 34 dakika görev yaparken, Hajrovic ile Burdisso yabancı sınırlamasından dolayı forma şansı bulmakta zorlanıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Yeni Transferlerden Verim Alamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SİBEL TIRNOVA: ALDIĞINIZ OYUNCULAR HEPSİ GENÇ BİR ANDA NASIL ADAPTE OLSUNLAR ÜLKELERİ DEĞİŞTİ YAŞAMLARI DEĞİŞTİ AİLELERİNDEN UZAK NORMALDİR ARA ARA KADROYA ALIRSANIZ ELBET VERİMLİ OLURLAR KESTİRİP ATMAK DOĞRUMU?SONRA SİZE SORMAZLAR MI MADEM ÖYLE NİYE BÖYLE?BU ZARARI KİM KARŞILAYACAK?YADA KİMLER PARA KAZANDI?? 16 0 Yanıtla
  • fenerli: fenerbahçeyle olan maça kadar ki maçlarini kazansın yemin ederim feneri bırakacam. şunu net bir şekilde belirteyim konya ve akisar galatasaraya yenilmez ! 3 8 Yanıtla

Advertisement