Galatasaray taraftarı Icardi'nin eşi Wanda Nara'ya seslendi: 'Bırak adam kalsın' - Son Dakika
Spor

Galatasaray taraftarı Icardi'nin eşi Wanda Nara'ya seslendi: 'Bırak adam kalsın'

Galatasaray'ın eski oyuncusu Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'ya bir taraftarın yolladığı ses kaydı sosyal medyada gündem oldu. Taraftar, Nara'ya Icardi'nin bonservisini almak için büyük çaba harcayan Galatasaray yönetimine çağrıda bulunarak, 'Bırak adam kalsın' dedi.

15.06.2023 11:35  Güncelleme: 11:48

Galatasaray'ın şampiyonluğundaki en önemli aktörlerden Icardi, kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından sarı-kırmızılılara veda etti. Galatasaray yönetimi Arjantinli yıldızın bonservisini almak için büyük çaba harcarken, Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'ya bir taraftarın yolladığı ses kaydı sosyal medyada gündem oldu.

"DÜNYALAR YAKIŞLISI BİR KOCAN VAR"

Galatasaray taraftarı sosyal medyadan Wanda Nara'ya yolladığı ses kaydında, "Yengecim iyi akşamlar. Neden böyle yapıyorsun? Neden milyonlarca insanın yüreğini sıkıyorsun. Her şey para mı? Malın var, paran var, mülkün var, her şeyin var. Dünyalar yakışıklısı bir kocan var. Adamı elimizden alıp Arap Ligi'nde manyak edeceksin." dedi.

"BIRAK ADAM KALSIN"

Taraftar ses kaydının devamında, "Rehabilite etmişiz, yüzüne nur geldi, et geldi, kan geldi, can geldi. Sen bizim yengemizsin başımızın tacısın, sana laf edemeyiz. Bu gün bir canın sıkılsa başın dara düşse yine Galatasaray taraftarı orada. Allah'ın hakkı için lütfen Icardi'yi elleme ablacığım. Bırak adam kalsın. Ne işin var Arabistan'da. Lütfen duygularınla hareket et, lütfen." şeklinde konuştu.

Galatasaray taraftarı Icardi\'nin eşi Wanda Nara\'ya seslendi: \'Bırak adam kalsın\'

Son Dakika Spor Galatasaray taraftarı Icardi'nin eşi Wanda Nara'ya seslendi: 'Bırak adam kalsın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İbrahim Soytetir: Kimse zorla tutulamaz fazla üzerine gitmemek gerekir GALATASARAY MARKASI çok büyük Bu kulüp dünya markası çok futbolcu gördü Haci, dırogba, sınayder, tafarel ilk akla gelenler bunlar gelip gittiler fakat Galatasaray hep başarıdan başarıya koştu Onun için Galatasarayda futbol oynamakta bir ayrıcalıktır 92 8 Yanıtla

Advertisement