Galatasaray Liv Hospital'da Malik Hairston İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital'da Malik Hairston İmzayı Attı

Galatasaray Liv Hospital\'da Malik Hairston İmzayı Attı

Galatasaray Liv Hospital'da yeni transfer Malik Hairston kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

15.11.2013 19:20  Güncelleme: 19:23

Galatasaray Liv Hospital'da yeni transfer Malik Hairston kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer ve sarı-kırmızılı basketbol takımının yeni transferi Malik Hairston katıldı.

İmza töreninin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer, yeni transferleri Malik Hairston'un Euro Lig tecrübesi ve iyi bir sporcu olmasından dolayı kendisini tercih ettiklerini belirterek, "1987 doğumlu bir oyuncu. Hepiniz tanıyorsunuz. 2010'dan itibaren İtalyan takımlarında Euro Lig'de oynadı. Bu sezon bireysel idmanlarını yaptıktan sonra bizimde bu sakatlık periyoduna girdiğimiz için bir takım arayışlara geçmiştik. Euro Lig tecrübesi olması iyi bir sporcu olması teknik ekibimiz tarafından ilk tercihimizi Malik tarafından kullanmamıza sebep oldu. Dolayısıyla sezonun bundan sonraki bölümünde bizimle beraber olacak. Umarım hem bizim için hem de onun için iyi bir sezon geçer" şeklinde konuştu.

"SAĞLIKLI OYUNCULARIMIZLA İYİ SONUÇLAR ALMAMIZ GEREKİYOR"

Basın mensuplarının, 'Sakatlıkların devam etmesi halinde takıma başka takviyeler de olacak mı?' sorusu üzerine Özyer, "Türkiye liginde biliyorsunuz bir takım limitler var. Bu limitler içerisinde takımımızın bundan sonraki kadrosu belli olacak. Bu gün önemli bir maçımız var. Bu maçtan sonra teknik ekibimizle bu önemli konuyu konuşuyoruz. Bu maçtan sonra bir takım kararlar alacağız. Burada önemli olan evet sakatlıkları yaşıyoruz ama sakatlıktan gelen oyuncularımızda var. Onlarda fedakar bir şekilde eksik olan bir hassa Türk oyuncular Ender, Cenk, Furkan ve Engin kadronun tamamlanması ve gerçek bir takım performansı ortaya koyabilmemiz için onlarda ellerinden gelenin en fazlasını vermeye gayret ediyorlar. Beklediğimizden biraz daha geç takım olarak bir ritim yakalayacağız bu sakatlıklardan dolayı. Benim düşüncem Kasım ayının sonunda her şeyin oturacağıydı ama bu sakatlıklar ve takımın tekrardan oluşma aşamaları maçlarda oynanırken maraton koşusunda devam ederken hem Euro Lig hem de Türkiye Lig'inde bir sürece ihtiyacımız olacak. Ama bu süreç içerisinde de sağlıklı oyuncularımızla iyi sonuçlar almamız gerekiyor. Bu gün ki maçta o maçlardan bir tanesi" diye konuştu.

MALİK HAİRSTON: "TAKIMA KATILMAK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Malik Hairston da kendini hazır hissettiğini ve takıma bir an önce katılmak istediğini belirterek, "Bildiğiniz gibi daha önce Milan'daydım. Çalışmalarımı tek başıma yapıyordum ve oynamayı çok istiyordum. Bu güzel takımda olacağım için çok mutluyum. ve ekibimle beraber iyi işler yapacağıma inanıyorum. Takıma katılmak için sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"BU TAKIMDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Basın mensuplarının, 'Galatasaray' dan başka takımlardan da teklif aldınız mı?' sorusu üzerine Malik, "Bir kaç takımla görüşmem oldu. Ancak hem koçu hem de takım arkadaşlarımı tanıdığımdan dolayı Galatasaray'ı tercih ettim" şeklinde cevap verdi.

Basın mensuplarının, kariyerinin en iyi maçının Fenerbahçe'ye karşı oynadığı maç olduğu hatırlatıldıktan sonra ise Malik, "Bahsettiğiniz maçı hatırlıyorum. Bu takımda olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Konuşmaların ardından Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer, yeni transferleri Malik Hairston'a Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nda giyeceği 8 numaralı formasını verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital'da Malik Hairston İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement