Galatasaray Kadın Futbol Takımı rakibine gol yağdırdı! Skorlar tabelaya sığmadı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Kadın Futbol Takımı rakibine gol yağdırdı! Skorlar tabelaya sığmadı

Türkiye Kadınlar Süper Ligi'nin 8. haftasında Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Kireçburnu'nu 13-1'lik skorla mağlup ederek haftaya damgasını vurdu.

11.12.2022 15:54  Güncelleme: 16:47

Türkiye Kadınlar Süper Ligi'nin 8. haftasındaki Galatasaray Petrol Ofisi - Kireçburnu karşılaşmasında gol sağanağı yaşandı. Sarı-Kırmızılılar, Kireçburnu'nu 13-1 gibi çılgın bir skorla mağlup etti.

YAĞMUR URAZ ŞOV YAPTI

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 13'te Emine Esen Ecem, 24'te Derya Ayhan, 25, 31, 39, 43 ve 51. dakikalarda Yağmur Uraz, 26, 32 ve 56'da Birgül Sadıkoğlu, 62'de Ebru Topçu, 72'de Milica Denda ve 80'de Elena Gracinda Santos kaydetti.

Goller tabelaya sığmadı! Galatasaray'dan inanması zor fark

ASLAN'IN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Galatasaray, ligde henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-Kırmızılılar çıktığı tüm maçlardan galibiyetle ayrıldı. Aslan'ın bu başarısı büyük ses getirdi.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı rakibine gol yağdırdı! Skorlar tabelaya sığmadı

Son Dakika Spor Galatasaray Kadın Futbol Takımı rakibine gol yağdırdı! Skorlar tabelaya sığmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muhammet Kavak: Abartılacak bir durum yok kadınlarda futbol çöp Almanya'nın ikinci lig bayan futbol kulüplerinden biri Galatasaray bayan futbol takımıyla maç yapsın 13 1 Galatasaray ya da FB ya da bjk farketmez yenilir 47 76 Yanıtla
  • METEHAN AKMAN: Türkiye de Bayan Futbol takımlarının mazisi uzun değil, ayrıca Kireçburnu ilk bayan futbol takımlarından, kıyaslama yanlış olur, bu arada şampiyon olan avrupa maçlarına çıkıyor merak etme. 4 0 Yanıtla

Advertisement