Galatasaray'ın Vida'ya Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Vida'ya Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı

Galatasaray'ın, Hırvat stoper Domagoj Vida'ya Beşiktaş'a gelmeden önce siyah-beyazlı kulüpten daha yüksek bir resmi teklif yaptığı ortaya çıktı.

06.08.2018 20:55  Güncelleme: 09:03

Galatasaray'ın Beşiktaş'ta forma giyen ve Premier Lig'e transferi gündemde olan Domagoj Vida'ya yaptığı teklifin belgesi ortaya çıktı.

Gazeteci Atilla Türker, Dursun Özbek döneminde futbol direktörü Cenk Ergün imzasıyla Vida'ya yapılan resmi teklifin belgesini yayınladı.

VİDA'YA 3,5 MİLYON DOLAR İMZA PARASI ÖNGÖRÜLMÜŞ

Teklifte serbest konumda olan Vida'ya 3,5 milyon dolar imza parası önerildiği görülüyor. 3,5+1 yıllık sözleşme önerilen Vida'ya yarım sezon için 1 milyon 875 bin euro, kalan sezonlar için ise yıllık 3 milyon 750 bin euro teklif edilmiş.

Bütün bunlara ek olarak Hırvat stopere maç başı ve performans primleri, Türkiye'den Hırvatistan'a 1. sınıf uçak biletleri, sözleşme süresi boyunca kullanabileceği özel arabaverilmesi vadedilmiş.

Galatasaray'ın Vida'ya Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı

G.SARAY İLE BEŞİKTAŞ ARASINDA 3,5 MİLYON EURO FARK VAR

Galatasaray'ın teklifi ile Vida'nın 'Evet' dediği Beşiktaş sözleşmesi arasında toplam 3 milyon 475 milyon euro fark bulunuyor. Galatasaray'ın 4,5 yılda ödemeyi kabul ettiği bedel toplam 19 milyon 875 bin euro iken Beşiktaş için bu rakam 16 milyon 400 bin euro. İki rakama da imza ücretleri dahil.

Galatasaray'ın Vida'ya Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı

VİDA BEŞİKTAŞ'I SEÇTİ! NE KADAR KAZANIYOR?

Galatasaray'ın teklifine rağmen Beşiktaş'ı seçen Vida geçen sezonun ikinci yarısında 1,5 milyon euro aldı. Gelecek sezonlarda ise Vida sırasıyla 3.2 milyon euro, 3.3 milyon euro, 3.4 milyon euro ve 3.5 milyon euro kazanacak.

Siyah-beyazlı kulübün Vida'ya ödediği imza parası da 1,5 milyon euro.

İşte Cenk Ergün imzalı o teklif mektubu

Galatasaray'ın Vida'ya Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı
Galatasaray\'ın Vida\'ya Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Vida'ya Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • andsmero: gs para verır alamaz beşiktaş bedavaya alır farkımız bu fetocuları akhısar maçında gorduk şamp .lig .ne yapacakları şimdiden ortada babaları beşiktaşın eline su dökemezler 9 7 Yanıtla
  • el-emin: burda en dikkat edilmesi gereken , fenerbahcedeteklif yaptıgı söylentileri dolaştı , ama adam beşiktaşa söz verdim dedi. TÜM FUTBOL CAMİASINA BU ŞEKİLDE SÖZÜNDE DURMAYI ALLAH NASİP ETSİN . 5 1 Yanıtla
  • DOGAN: dursun başkan galiba para saçmaya gelmiş ben gerçekten inanmıstım ama bu kadar para sacması saçmalığın daniskası. zaten yaptığı transferler ve verdiği paralardan belli iyiki mustafa cengiz başkan oldu kulübü bataklıktan kurtardıi 3 0 Yanıtla
  • Temel: Biraz fazla büyütülmüş.Son maçta Mpabpe onu yerlerde süründürdü. 1 1 Yanıtla
  • Batefimbo: Sözle ne alakasi var bjk sampiyonlar liginde oynucak diye adam bjkyi secti..ordada bjkyi yakti bi hatasiyla...bjkye transfer kurnazi diyolar totaldeki verdigi para gsden 3 milyon az sadece.. 1 0 Yanıtla
  • Dobraadam: Alamaz para yok Gs de 1 0 Yanıtla
  • atakan: geçmişler olsun... 0 0 Yanıtla

Advertisement