Galatasaray'ın Planı Balotelli ve Giovinco - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Planı Balotelli ve Giovinco

Galatasaray\'ın Planı Balotelli ve Giovinco

Cesare Prandelli rüzgarı yönetimi de etkisi altına aldı.

14.07.2014 04:24

ManU çok kararlı. İngilizler İstanbul’a geliyor. Van Persie’nin sözleri “Bu iş bitmiş” dedirtiyor.

Dünya Kupası’nda hem futbolseverleri mest etti, hem hocası Van Gaal’ı kendine hayran bıraktı. Manchester United’ın başına geçecek olan Van Gaal, son kararını verdi. Gelişmeler baş döndürücü hızda. İngilizler, yeni hocaları Ada’ya ayak basmadan Sneijder’e imza attırmayı planlıyor. ManU yetkilileri hafta içerisinde İstanbul’a gelip, başkan Ünal Aysal’la masaya oturacak. Adalılar, 20 Milyon Euro’luk bonservisi aşağıya çekmeye çalışacak. Ancak Aysal’ın bu fırsatı kaçırmayacağı biliniyor. Van Persie’nin, “Manchester’daki tek Hollandalı ben olmayacağım” açıklaması da “Bu iş bitti” yorumlarına neden oldu.

Mario Balotelli

Ünal Aysal da en az Prandelli kadar istiyor. Cim Bom kapısını çalmak için gün sayıyor. Sadece taraftarın değil, Başkan Ünal Aysal’ın da rüyası. Manchester’la Sneijder için yapılacak pazarlıklar olumlu biterse, kapısı çalınacak ilk yıldız. Prandelli’nin baba-oğul ilişkisi yaşadığı İtalyan yıldız için, Başkan Ünal Aysal’ın hisleri de farklı değil. Aslan’ın patronu, yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde hayranlığını şu sözlerle dile getiriyor: Müthiş bir oyuncu. Bu çocuğa Galatasaray forması giydirmeyi çok istiyorum.” Sneijder elden çıkarıldığı takdirde ekonomik şartlar da oluşacak. Halen Didier Drogba’nın ayak izlerinin olduğu Arena çimlerine bu kez başka bir dünya yıldızı ayak basacak.

Sebastian Giovinco

Cesare Prandelli’nin ilk büyük sürprizi... Yıldızlarla dolu Juventus’ta alternatif hücumculardan olan 27 yaşındaki futbolcu, Sneijder’in yokluğunu hissettirmeyecek yetenekte. Forvet arkası ve kanatlarda oynayabiliyor. Prandelli’nin 3-5-2, 4-3-3 dizilişlerinde de sahada sırıtmayacak bir isim. Bonservisi için 10 milyon Euro gibi bir rakam telaffuz ediliyor, ancak sözleşmesi Haziran 2015’te sona eriyor. Galatasaray hatırı sayılır bir miktarla Juve’nin kapısını çalarsa, imzaların atılması zor olmayacak gibi. Transfer için Prandelli’nin de bizzat mesai yapması, Cim Bom’un en büyük avantajı.

Tarık Çamdal

Pazarlıklar uzadı, Aslan gözünü kararttı. Es Es’in yıldızına bu hafta imza attırılacak. Galatasaray’ın sabrı taşmaya başladı! Genç sağ bek için Eskişehirspor’a her teklifi yapan Sarı- Kırmızılılar, işin daha fazla uzamasını istemiyor. A Milli Takım’a kadar yükselen Tarık’ı kampa yetiştirmeyi planlayan Cim Bom, bu hafta içerisinde transfere mutlaka nokta koymak istiyor. Es Es’e, Prandelli’nin kadroda düşünmediği bazı oyuncuları ve bir miktar para öneren Sarı-Kırmızılılar, teklifini biraz daha artırmanın hazırlığı içerisinde. Olumsuz yanıt alınırsa, rota bir anda değişecek. Kapısı çalınacak kulüp Bursa, istenecek oyuncu ise Şener Özbayraklı...

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Planı Balotelli ve Giovinco - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement