Galatasaray, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! Görüşmeler sürüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! Görüşmeler sürüyor

Galatasaray'ın Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü için harekete geçtiği öne sürüldü. İngiliz ekibinden ayrılması gündemde olan futbolcu takımının Brighton ile karşılaşacağı karşılaşmada kadroya alınmazken, sarı-kırmızılıların ilk teması kurduğu Çağlar ile önümüzdeki hafta görüşmelere devam edeceği belirtildi.

04.09.2022 16:41  Güncelleme: 18:54

Mertens, Torreira ve Seferovic gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren, son olarak ise Icardi ile imza aşamasına gelen Galatasaray, Çağlar Söyüncü için de devrede.

ÇAĞLAR KADROYA ALINMADI

İtalyan basınından Fabrizio Romano'nun haberine göre, Leicester City'nin Brighton ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmayan Çağlar Söyüncü'yü Galatasaray transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar milli futbolcu ile önümüzdeki hafta görüşmeleri ilerletecek.

Liecester City'de maç kadrosuna alınmayan Çağlar Söyüncü, Süper Lig'e geliyor

"İSTEDİĞİMİZ SEVİYENİN YAKININDA BİLE DEĞİL"

Leicester City Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Manchester United'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Söyüncü ile ilgili, "Çağlar Söyüncü oynamıyor çünkü şu anda istediğimiz seviyenin yakınında dahi değil." ifadelerini kullanmıştı.

ÇAĞLAR'DAN RODGERS'A GÖNDERME

Çağlar Söyüncü ise sosyal medya hesabından Mevlana'nın, "Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir" sözünü paylaşarak Brendan Rodgers'a göndermede bulundu.

Galatasaray, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! Görüşmeler sürüyor
Galatasaray, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! Görüşmeler sürüyor

Son Dakika Spor Galatasaray, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! Görüşmeler sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement