Galatasaray'ın İstediği Lucas Leiva'ya Sampdoria Kulübü de Talip Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın İstediği Lucas Leiva'ya Sampdoria Kulübü de Talip Oldu

Galatasaray'un uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Liverpool'lu Lucas Leiva'ya, İtalyan ekibi Sampdoria da talip oldu.

08.08.2016 18:29

Galatasaray'ın kadrosuna katmayı çok istediği ve belirli mesafe kattettiği Lucas Leiva transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, takımda yaşanan sakatlık problemi sebebiyle, Leiva'nın satılmasına son aşamada karşı çıkarak transferin gerçekleşmesine engel koydu.

RAKİP SAMPDORİA

İngiliz ekibinden ayrılmak isteyen başarılı oyuncu için, son talip ise İtalya'dan geldi. Serie A takımlarından Sampdoria Lucas Leiva'ya talip oldu. Sampdoria Soriano'yu Villareal'e sattıktan sonra, o bölgede oluşan boşluğu Leiva ile doldurmak istediği iddia edildi. İtalyan basınının haberine göre, oyucuya talip olan Sampdoria'nın Liverpool kulübünün kapısını önümüzdeki günlerde çalacak.

"BU AKŞAMA KADAR SÜRELERİ VAR"

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Tolga Ciğerci'nin imza töreninde Leiva transferinin son durumu ile ilgili soruya ''Bu akşama kadar Liverpool kulübünün süreleri var olmazsa başka alternatiflere bakacağız'' şeklinde ifade kullanmıştı.

(Sporcope)

Galatasaray\'ın İstediği Lucas Leiva\'ya Sampdoria Kulübü de Talip Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın İstediği Lucas Leiva'ya Sampdoria Kulübü de Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement