Galatasaray'ın genç futbolcuları Ali Yeşilyurt ve Gökdeniz Gürpüz ilk kez A takımda süre aldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın genç futbolcuları Ali Yeşilyurt ve Gökdeniz Gürpüz ilk kez A takımda süre aldı

Galatasaray\'ın genç futbolcuları Ali Yeşilyurt ve Gökdeniz Gürpüz ilk kez A takımda süre aldı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Galatasaray'ın Bandırmaspor'u mağlup ettiği maçta, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk genç futbolcular Ali Yeşilyurt ve Gökdeniz Gürpüz'e süre verdi. Ali Yeşilyurt 68. dakikada, Gökdeniz Gürpüz ise 86. dakikada oyuna dahil oldu ve A takımında ilk kez forma giydi.

06.02.2024 23:01  Güncelleme: 03:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın genç futbolcuları Ali Yeşilyut ile Gökdeniz Gürpüz, Bandırmaspor maçında oyuna sonradan girdi ve A takımda ilk kez süre aldı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Galatasaray sahasında karşılaştığı Bandırmaspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek tur atlarken, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk müsabakada birçok genç oyuncusuna süre verdi.

Buruk, Eyüp Aydın'a 11'de şans verirken, Efe Akman, Ali Turap Bülbül, Ali Yeşilyurt ve Gökdeniz Gürpüz de daha sonra oyuna aldı.

Müsabakanın 68. dakikasında Kazımcan Karataş'ın yerine oyuna giren 18 yaşındaki Ali Yeşilyurt ile 86. dakikada da Wilfried Zaha'nın yerine dahil olan Gökdeniz Gürpüz böylece A takımda ilk kez süre aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın genç futbolcuları Ali Yeşilyurt ve Gökdeniz Gürpüz ilk kez A takımda süre aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement