Galatasaray'ın elinden Okay Yokuşlu da kaçtı! İngiliz ekibiyle anlaştı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın elinden Okay Yokuşlu da kaçtı! İngiliz ekibiyle anlaştı

Okay Yokuşlu'nun yeni adresi belli oldu. İsmi birçok kez Galatasaray ile anılan milli futbolcu Okay Yokuşlu, Celta Vigo'dan ayrılarak 2020/21 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak formasını giydiği Championship ekibi West Bromwich Albion ile anlaştı. Okay, geçen sezon Celta Vigo'da 20 maçta forma giydi.

16.07.2022 09:18  Güncelleme: 09:22

La Liga ekiplerinden Celta Vigo forması giyen 28 yaşındaki orta saha Okay Yokuşlu, takımdan ayrıldı. Milli futbolcu eski kulübüne geri döndü.

İsmi Galatasaray ile anılıyordu! Okay Yokuşlu'nun yeni adresi belli oldu

WEST BROMWİCH İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre,Okay Yokuşlu'nun, 2020/21 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak formasını giydiği Championship ekibi West Bromwich Albion ile anlaşma sağladığı kaydedildi. Okay, geçen sezon Celta Vigo'da 20 maçta forma giydi. Gol ve asist kaydedemedi.

Galatasaray\'ın elinden Okay Yokuşlu da kaçtı! İngiliz ekibiyle anlaştı

Son Dakika Spor Galatasaray'ın elinden Okay Yokuşlu da kaçtı! İngiliz ekibiyle anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper006 : İnşallah yanılıyorumdur sanki geçmişteki senaryolar tekrarlanıyor. Aylar öncesinden hazırlıklarınızı yapacak secildiginizdede adımları atacaktinizson dakikaya bıraktınız şimdi alan alacağını alıyor sizler sadece seyrediyorsunuz böyle yoneticilik bana göre olmaz. sonunda istedik olmadı, o para verilemez, zan yetmedi gibi bahanelerle siginmayin lutfen 0 0 Yanıtla

Advertisement