Galatasaray ile adı anılan Welbeck için resmi açıklama! - Son Dakika
Spor

Galatasaray ile adı anılan Welbeck için resmi açıklama!

Adı Galatasaray ile anılan Arsenal'in golcü oyuncusu Welbeck için Türkiye haklarını elinde bulunduran menajeri Serhat Altıncı açıklama yaptı. Altıncı, oyuncuya birçok teklif olduğunu ancak herhangi bir takımla masaya oturmadıklarını söyledi. Welbeck'in Galatasaray ile anlaştı iddialarına ise, "Şartlar oluşursa ülkemizde görmeyi çok isteriz" dedi.

20.06.2019 12:48  Güncelleme: 13:38

Galatasaray ile anlaştığı ileri sürülen Danny Welbeck için Türkiye haklarını elinde bulunduran menajeri Serhat Altıncı, "Yurt içi ve yurt dışı birçok teklif var ama ülkemizden henüz bir takımla masaya oturup görüşmedik" dedi.

"HENÜZ TÜRKİYE'DEN BİR TAKIMLA GÖRÜŞMEDİK"

Adı son günlerde Galatasaray başta olmak üzere Türk kulüpleri ile anılan Danny Welbeck'in menajeri Serhat Altıncı, açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile anlaştığı iddialarına açıklık getiren Altıncı, Türkiye'de bir takımla henüz görüşme sağlamadıklarını belirterek, "Basında çıkan transfer haberlerinin tam aksine henüz ülkemizden herhangi bir takımla görüşme sağlamadık. Elimizde yurt içi ve yurt dışı birçok takımın talebinin olmasının yanında, elbette ki gerekli şartlar oluşturulursa biz de oyuncumuzu ülkemiz sahalarında görmeyi çok arzu ederiz" diye konuştu.

BU SEZON 5 GOL ATTI

Bonservisi elinde bulunan Welbeck, sağ-sol kanatın yanı sıra santrforda da forma giyebiliyor. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Arsenal'de 14 maça çıkıp 5 gol 1 de asist yaptı.

Galatasaray ile adı anılan Welbeck için resmi açıklama!
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray ile adı anılan Welbeck için resmi açıklama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement