Galatasaray İçin Spaletti İddiası - Son Dakika
Spor

Galatasaray İçin Spaletti İddiası

Galatasaray İçin Spaletti İddiası

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal'la birlikte İtalya'ya gitmesi teknik adam spekülasyonlarını beraber getirdi.

20.06.2014 08:09

Basketbol kavgası sürerken Başkan Ünal Aysal, eşi Fani Aysal ile birlikte İtalya'ya gitti. Aysal, F.Bahçe maçı öncesinde sahaya çıkmayacaklarını ilan ederken ailece Çizme'nin yolunu tuttu. Haliyle bu gerilimli ortamda yapılan aile gezisi de olsa teknik direktör iddialarını gündeme getirdi. Aysal'ın Zenit'ten ayrılan ve boşta olan, ekonomik teknik direktör olarak dikkat çeken Luciano Spaletti'ye teklif götürdüğü iddia ediliyor. İtalyan hoca, Roma'da büyük başarılar kazanmış, ardından Rusya'nın yolunu tutmuş ve 3 yıl Zenit'te kalmıştı.

Hitzfeld'de ısrarcılar

Aysal'ın 1 numaralı gözdesi olan Otmar Hitzfeld, 30 milyon euroluk bütçe isterken Löw konusunda bekleniyor. Bazı yöneticiler de "İlle de Hitzfeld olsun" görüşünde. Yine Bernd Schuster ise gelmeye hazır. Yine 40 yaşındaki Alman teknik direktör Thomas Tuchel ile temaslar sürüyor. Klopp'a benzetilen genç hoca, Mainz'den ayrıldı ve geleceğin en önemli hoca adaylarından birisi.

Yönetim rapor bekliyor

Adeta hoca adayı enflasyonu yaşanan G. Saray'da tüm bunlara rağmen net bir karar verilebilmiş değil. "Bir hafta içinde hocamızı belirleriz" açıklaması yapan Ünal Aysal, tüm teklifleri değerlendirdikten sonra raporu yönetim kurulu ile masaya yatıracak ve yeni hocayı da açıklayacak. Ancak Florya'ya gelecek yeni hocanın belirlenmesinde Sportif Direktör Erdal Keser önemli rol oynayacak.

Akşam

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray İçin Spaletti İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement