Galatasaray'da Icardi heyecanı! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Icardi heyecanı! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona çok yakın. Arjantinli yıldızın bonservisi için sarı-kırmızılılar, PSG'ye 10 milyon euro bonservis ödeyecek. Geçen sezon kiralık olarak gelen Icardi, Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

12.07.2023 11:14  Güncelleme: 11:31

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona çok yakın. 13 Temmuz Perşembe günü İstanbul'da olması beklenen Arjantinli yıldızın bonservisi için sarı-kırmızılılar, PSG'ye 10 milyon euro bonservis ödeyecek.

3+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Geçen sezon kiralık olarak geldiği Galatasaray formasıyla fırtınalar estiren Mauro Icardi, resmen sarı-kırmızılıların futbolcusu olmak için gün sayıyor. Arjantinli yıldızın, yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Icardi, Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

31 KEZ SKOR KATKISI YAPTI

Mauro Icardi geçen sezon Galatasaray formasıyla 26 maça çıktı. 30 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 23 gol ve 8 asistlik performans gösterdi.

Galatasaray, Icardi'ye kavuşuyor! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu
Galatasaray\'da Icardi heyecanı! İstanbul\'a geliş tarihi belli oldu

Son Dakika Spor Galatasaray'da Icardi heyecanı! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hasan Emrah Yıldız: İyi futbolcu olabilir yalnız top oynaması için milyonlarca euro vermek bana göre yanlış onun yerine Umut Nayiri al ısrar et , artan parayla da en fazla sayıda SMA lı çocukkarın tedavisini yaptır daha fazla taraftara sahip olursun ve daha fazla borcun olmaz 25 180 Yanıtla
    Murat Ceylan: hasan sen nasıl sevimli birşeysin öyle :)) 83 10
  • Necati Coban: Umut nayır mı , şakamı yapıyosun arkadaş , çok ekmek yemesi lazım daha umut un .. 6 0 Yanıtla
  • Cemal Hekim: Şu sıkıcı hayatımızda bir elimizde kalan tek eğlence futbol kaldı vede bir GALATASARAYLI olarak bizi bir nebze bizi mutlu eden yuvana hoşgeldin MAURO ICARDI 4 1 Yanıtla
  • Cemal Can: sence UMUT nayır mı.?Ey Hasan Emrah Yıldız ? 1 0 Yanıtla

Advertisement