Galatasaray, Gökhan Töre İçin Chedjou'yu Önerecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Gökhan Töre İçin Chedjou'yu Önerecek

Galatasaray, Gökhan Töre İçin Chedjou\'yu Önerecek

Galatasaray, bonservisi Rubin Kazan'da bulunan Gökhan Töre için savunma oyuncusu Aurelien Chedjou'yu teklif edecek.

06.06.2014 16:50  Güncelleme: 16:45

Galatasaray, yerli oyuncu takviyesi için elindeki yabancı isimleri kullanmayı planlıyor.

Mevlüt için pazarlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, St. Etienne'e Dany'yi önermişti. Düşünmek için süre isteyen Fransız kulübün teklife sıcak bakması durumunda Mevlüt'e Galatasaray yolu açılacak. Sarı-kırmızılılar, Milli futbolcunun menajeriyle daha önce anlaşmaya varmıştı.

RUBIN'E CHEDJOU ÖNERMESİ

Gökhan Töre konusunda da Rubin Kazan'a Chedjou'yu önermeyi düşünen Galatasaray, Rhodolfo transferini bu teklifin cevabına göre şekillendirecek. Ruslar, Chedjou'yu kabul ederse Rhodolfo için kontenjan açılacak ve girişimler hızlanacak. Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Mancini'nin Rhodolfo'yu çok istediğini ifade etmişti.

OLCAN'A TAKAS ALTERNATİFİ

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği bir başka isim Olcan Adın. Bu transferde ise yerli isimleri takasta kullanıp bonservis bedelini düşürmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, Ceyhun Gülselam ve Umut Bulut'u Trabzonspor'a verip 6 milyon euroluk bedeli aşağı çekmek amacında. Ancak Olcan'ın Trabzonspor ile ayrılık kararını henüz bordo mavili yönetimin kabul etmemesi transferdeki en büyük engel.

YABANCI TRANSFERİ İÇİN GİRİŞİMLER KUPA SONRASI

Galatasaray, transferi hızlandırmak içinse Roberto Mancini'nin 15 Haziran'da vereceği "Kalıyorum" kararını bekliyor. Yönetimin hedefi sezon öncesi kampına en azından yerli transferleri yetiştirmek. Yabancı transferler içinse Dünya Kupası'nın bitmesi beklenecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Gökhan Töre İçin Chedjou'yu Önerecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement