Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı

Galatasaray, Sakaryaspor altyapısında forma giyen kaleci Emircan Seçgin ve Gençlerbirliği altyapısında forma giyen Ercan Şirin'i renklerine bağladı.

08.08.2018 17:14  Güncelleme: 17:44

Galatasaray kulübünün altyapı akademisi, Sakaryaspor'un 16 yaşındaki kalecisi Emircan Seçgin ve Gençlerbirliği altyapısında forma giyen 18 yaşındaki Ercan Şirin'i transfer etti.

Galatasaray, genç savunma oyuncusu Ercan Şirin ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve Gençlerbirliği'ne bu futbolcu için yetiştirme bedeli ödeneceği öğrenildi.

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı
(Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Ercan Şirin)

EMİRCAN SEÇKİN'İN 1-2 YILA A TAKIM SEVİYESİNE ÇIKMASI BEKLENİYOR

Hazırlık maçında Galatasaray'a karşı görev alan genç file bekçisi Emircan Seçkin'in, 1-2 sene içerisinde A takım seviyesine çıkması bekleniyor.

Galatasaray, Futbol Akademisi bu sezon Mirza Cihan, Malik Karaahmet, Emircan Seçgin, Murat Şenel ve Ata Öztürk'ü de transfer etmişti.

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı
(Galatasaray'ın, Sakaryaspor'dan transfer ettiği Emircan Seçkin)
Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin\'i Kadrosuna Kattı

Son Dakika Spor Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • AK1973: Gs nin yapacagi en buyuk transfer.gomis ve belhandayi gondermektir.yemin ederim gs bu iki adami gondersin acik ara sampiyon olur.belhanda kadar okuz bir futbolcu ben 45 yasindayim 82 dunya kupasi dahil mac izliyorum belhanda gibi faydasiz gerizekali bir futbolcuya rastlamadim.fatih terim gibi bir adamin bu herifi ilk onbir oynatmasi cok buyuk skandal.senol gunesi hic sevmem ama belhanda besiktasta olsun senol hoca 18 e almaz. 9 5 Yanıtla
  • Harputlu: Çok geç kalınmış bir proje 5 1 Yanıtla
  • Adanalı: bunlar olması gerekenler. fırın ın ekmek satması gibi. ama şampiyonlar ligi için bu kadro çöptür bu da böyle biline 4 1 Yanıtla
  • İsmiçokuzun: süperrr 1 0 Yanıtla

Advertisement