Galatasaray'dan, Adrian Lopez'e Ret - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan, Adrian Lopez'e Ret

Galatasaray\'dan, Adrian Lopez\'e Ret

Galatasaray, menajerlerin önerdiği Porto'lu Adrian Lopez'i yüksek maliyeti nedeniyle reddetti.

28.07.2015 17:28  Güncelleme: 17:30

Galatasaray, İspanyol forvet Adrian Lopez'i reddetti. Porto kulübüyle 2019 yılına kadar sözlesmesi bulunan İspanyol oyuncunun yaklaşık 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli transferi zora soktu.

HAMZAOĞLU KİRALIK İSTEMİYOR

Adrian için kiralık formülü de teklif edildi, ancak sarı kırmızılılar bu öneriyi de reddetti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kadroda kiralık oyuncu bulundurmaya sıcak bakmıyor.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

2011-2014 yılları arasında Atletico Madrid'de forma giyen Adrian, başarılı bir performans sergilemişti. Deneyimli oyuncu geçtiğimiz sezon ise Porto'da 19 maçta 1 gol atarak beklentilerin uzağında kalmıştı.

Son Dakika Spor Galatasaray'dan, Adrian Lopez'e Ret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Addo Keles: Paraniz yoksa transfer yapmayin kendinizide rezil etmeyin. Bedavaya yildiz yok malesef. Alt yapiya yonelin 2 2 Yanıtla
  • Para yok: Fıs 2 0 Yanıtla
  • Şİmal...: iyiki kedi köpek çıkmamış... 1 0 Yanıtla
  • OĞUZ KOÇ: Galatasaray yönetimini aptalca para saçmadıkları için tebrik ediyorum. Şimdiye kadar kamuoyu baskısıyla yapılan transferlerdeki başarı oranımız ortada. Neredeyse 10 transferde 1 oyuncu başarılı olmuş. Tüm sezona yayılan zekice transferler ve maliyeti düşük gelecek vaat eden oyunculara yönelmenizi destekliyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement