Galatasaray'da Zaha'nın Okan Buruk için yaptığı paylaşımının perde arkası! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Zaha'nın Okan Buruk için yaptığı paylaşımının perde arkası!

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha'nın, Okan Buruk'un kendisini eleştirdikten sonra yaptığı "Saygısızlık" paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

29.02.2024 09:23  Güncelleme: 09:28

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Antalyaspor maçı sonrası Wilfried Zaha hakkında yaptığı "Zaha'dan beklentimiz yüksek. O da oynamak istiyor. Kendisini anlıyorum. İlk 11 başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Sonradan oyuna girdiği maçlarda beklentilerimizi karşılamadı. Kendisini daha iyi hissettiğini söylüyor ama burada bir yarış var. Yarışacak, formayı almak için bundan daha iyisini yapacak. Daha iyisini yaptığı zaman da formayı alacak" ifadeleri sonrası Fildişi Sahilli oyuncudan dikkat çeken bir paylaşım gelmişti.

Galatasaray'da Zaha'nın Okan Buruk için yaptığı paylaşımının perde arkası!

Sosyal medya hesabından "Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum. Ama Tanrı benim savaşımı verir, ben değil" yapan Zaha'nın paylaşımın perde arkası ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre; paylaşım Okan Buruk'a itafen yapılmadı. Haberde, Zaha'nın hocaya tepki göstermediği gösterse sıcağı sıcağına bu paylaşımı yapacağı, açıklamanın ertesi günü yapılan idmanda da oldukça neşeli olduğu ve bu idmandan 7-8 saat sonra bu paylaşmı yaptığı ifadeleri yer aldı.

Galatasaray\'da Zaha\'nın Okan Buruk için yaptığı paylaşımının perde arkası!

Son Dakika Spor Galatasaray'da Zaha'nın Okan Buruk için yaptığı paylaşımının perde arkası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Erdal Akbaş: yav he he bu basın tff mhk hepsi bunları koruma altına almış adam resmen okan buruk a soktu lafı başka takım olsa olay olay olay diye başlık atılırdı 14 11 Yanıtla
  • Serkan Beyhan: Ali Koçun çok büyük bir zekaya sahip olduğunun kanıtı zaha yı cincona kitlemesidir..Adam beyin doğmuş beyin 2 12 Yanıtla
  • Pinokyo: Yani affedildi 2 5 Yanıtla

Advertisement