Galatasaray'da Yolcular Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Yolcular Belli Oldu

Galatasaray\'da Yolcular Belli Oldu

Galatasaray, 22 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi sonrası dış transferde atağa kalkmak için yabancı sayısını azaltmak istiyor.

19.06.2013 16:54

Galatasaray'da yeni sezon öncesi kadro yapılandırması için çalışmalar devam ediyor. Sivasspor'dan Erman Kılıç ve Lille'den Chedjou'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda ilk hedef yabancı sayısını düşürmek.

Futbol federasyonun kararı doğrultusunda önümüzdeki sezon 6+4 yabancı kuralı yürürlüğe girecek ancak, Galatasaray'ın Muslera, Eboue, Dany, Chedjou, Riera, Amrabat, Sneijder, Drogba, Elmander ve Culio'dan oluşan 10 kişilik yabancı oyuncu kadrosu transferi zorluyor.

CULİO, ELMANDER VE UJFALUSİ YOLCU

Geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu'nda kiralık olarak forma giyen Culio'yu takasta kullanmayı hedefleyen Galatasaray, Elmander'e gelen teklifleri de değerlendirecek. Sözleşmesi sona eren Ujfalusi için son kararı Fatih Terim verecek. Sarı-kırmızılılar sol bek konusunda ise Carlinhos transferini resmileştirmeyi amaçlıyor. Kadroda bulunan yabancı oyuncuların azalması ve 22 Haziran'daki başkanlık seçiminden sonra sarı-kırmızılıların transferde atağa kalkması bekleniyor.

Bu arada sözleşmeleri sona eren Gökhan Zan ve Engin Baytar ile de masaya oturacak olan sarı -kırmızılılar, iki oyuncuyla da anlaşıp imza attırmayı amaçlıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Yolcular Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement