Galatasaray'da Yeni Çilek Kim Olacak? - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Yeni Çilek Kim Olacak?

Galatasaray\'da Yeni Çilek Kim Olacak?

Galatasaray basın sözcüsü Şükrü Ergün gündemde yer alan Drogba ve Hajrovic gibi konulara açıklık getirdi.

26.05.2014 20:26

Didier Drogba #39;nın yerine yeni #39;Çilek #39;in kim olacağı hakkında açıklamalarda bulunan Ergün, takımdaki yerli oyuncular hakkında da A Haber #39;e açıklamalarda bulundu.

Yeni forvetin kim olacağı hakkında isim vermeyen Şükrü Ergün, quot;Başkanımız hep en iyisini yapmak isteyen bir insan. Galatasaray #39;ın ve ülkemizin gerçeklerini de düşündüğümüzde bazı mali kısıtlamalar söz konusu. Drogba #39;nın yerine bir oyuncu alacağız. Siz buna çilek mi erik mi dersiniz bilemem. quot; dedi ve ekledi; quot;Burak ve Selçuk bu kulübün evladı. Onların geleceği Galatasaray quot;

Dünyada en iyi teknik direktör ve golcü oyuncu kimdir sorusuna espirili bir şekilde, quot;Mancini ve Burak quot; cevabını verdi.

Son günlerin en çok konuşulan adamı Hajrovic konusunda ise, quot; #39;Bir yere gitmedim Galatasaray #39;dayım #39; dedi. Ufak bir gecikme yaşanan ödemelerimiz oldu ama kendisi Galatasaray #39;ın oyuncusu. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. quot; dedi ve yabancı sınırlaması hakkında şu yorumlarda bulundu; quot;Sınırlama Türkiye #39;nin önünü tıkıyor. Herkes karşı çıkıyor ama federasyon bu sınırlamada diretiyor. Nedenini ise onlara sormanız lazım. quot;

İtalya #39;da bir televizyon kanalında yaptığı açıklamaların ardından Mancini için ayrılacağıyla ilgili yorumlar yapılmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Yeni Çilek Kim Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement