Galatasaray'da Teknik Adam Arayışı Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Teknik Adam Arayışı Devam Ediyor

Galatasaray\'da Teknik Adam Arayışı Devam Ediyor

Erdal Keser genç bir Alman teknik adam ile bir kez daha hüsran korkusu yaşayan ve tecrübeli hoca isteyen yöneticilere Tuchel'e güvendiğini iletti.

23.06.2014 08:56

Galatasaray'ın Mainz ile sözleşmesini fesh ettiği takdirde göreve getireceği Alman teknik adam Thomas Tuchel için sarı-kırmızılı camiada "İkinci bir Skibbe faciası yaşamayalım" yorumları yapılıyor.

Başkan Ünal Aysal'ın göreve getirdiği Erdal Keser'in ısrarcı olduğu Tuchel'in, yıllık ücretinin Mancini'nin üçte biri olması da sarı-kırmızılı takımda görev yapma ihtimalini arttırıyor. Yönetimde bazı isimlerin ise iki sezondur Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkan Galatasaray'ın, bu kulvarda tecrübesi olmayan bir teknik adamla yola çıkmasını yanlış bulduğu ve Mancini'den sonra tecrübeli Alman (Jupp Heynckes, Ottmar Hitzfeld) ya da Hollandalı (Dick Advocaat) bir hocanın göreve gelmesini istediği öğrenildi.

Mainz'ı iki kez Avrupa Ligi'ne taşıdı

Thomas Tuchel, Bundesliga'da 65 galibiyet, 44 beraberlik ve 61 yenilgi yaşadı. Takımının iki kez Avrupa Ligi'ne katılmasını sağladı. Bundesliga'da geçen sezonun sonunda 7. sırayı alan ve Avrupa Ligi biletini garantileyen Thomas Tuchel için Mainz'ın Galatasaray'dan bir milyon Euro tazminat talep edeceği gelen haberler arasında. Tuchel'in bugün Erdal Keser ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Teknik Adam Arayışı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement