Galatasaray'da İbre Yine Ona Döndü - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da İbre Yine Ona Döndü

Galatasaray\'da İbre Yine Ona Döndü

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Ranocchia ve Astori'nin alternatifini buldu.

30.01.2014 15:42  Güncelleme: 15:49

Alman basınında çıkan iddialara göre Galatasaray, Manchester United'ın sezon sonunda sözleşmesi biten Sırp defans oyuncusu Nemanja Vidic için yeniden görüşmelere başladı. Ranocchia ve Astori'nin yüksek bonservis maliyetleri yüzünden ibre yeniden tecrübeli savunma oyuncusuna döndü. Sarı kırmızılılar sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcu için 1 milyon Euro bonservis bedeli ödemek ve Vidic'i kadrosuna katmak istiyor.

ASLAN 50 MİLYON TL ÖDEMEK İSTEMİYOR

Manchester United'ın yeni sözleşme imzalamayacağını açıkladı Vidic için geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray, transferi sezon sonuna bırakma kararı almıştı. Mancini'nin listesinde ilk sıralarda olan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek bir stoper arayan Galatasaray, Astori, Rhodolfo ve Ranocchia'ya yönelmişti. Gremio'nun Brezilyalı futbolcusunu satmaya yanaşmaması, Cagliari ve Inter'in de savunma oyuncuları için kapıyı 10 milyon Euro'dan açması sarı kırmızılı takımı zor durumda bıraktı. Devre arasında defans oyuncusu için 50 milyon TL'yi bulan bir yatırım yapmak istemeyen Galatasaray taktik değiştirdi.

VIDIC 34 MİLYON EURO İSTİYOR

Son şampiyon Vidic'i yeniden gündemine aldı ve görüşmelere başladı. İngiliz ekibinden ayrılması beklenen Vidic'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Barcelona, Fiorentina ve Roma'nın da istediği bilinen Vidic için Galatasaray da devrede. 1 milyon Euro sözleşme fesih bedeli belirlenen Vidic yıllık 3.4 milyon Euro istiyor. Ancak sezonun kalan dönemi için 1,5 milyon Euro + 1 milyon Euro imza parası bu transferin bitmesi için yeterli olacak. Oyuncu önümüzdeki sezondan itibaren 3.4 milyon Euro garanti para ve yine 1 milyon Euro imza bedel kazanabilecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da İbre Yine Ona Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement