Galatasaray Cafe Crown Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Galatasaray Cafe Crown Maçının Ardından

Galatasaray Cafe Crown Maçının Ardından

Neven Spahija, "İlk yarıda yaptığımız hataları, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda tekrarlamamız lazım" dedi.

07.06.2011 00:11

Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi 2. maçında, Galatasaray Cafe Crown'u 95-74'lük skorla mağlup ederek seride 2-0 öne geçen Fenerbahçe Ülker'in Baş Antrenörü Neven Spahija, "İlk yarıda yaptığımız hataları, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda tekrarlamamız lazım" dedi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Fenerbahçe Ülker'in Baş Antrenörü Neven Spahija, "Her zamanki gibi kendi takımımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Son 15-16 dakikada sergilediğimiz oyun gerçekten inanılmazdı. Daha iyi bir takım olduğumuza inansam da rakibimiz de çok güçlü ve kaliteli bir ekip. Bu maçın iyi bir analizini yapıp Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacağımız karşılaşmalara daha hazırlıklı gitmeliyiz. İlk yarıda yaptığımız hataları orada da tekrarlamamız lazım" şeklinde konuştu.

Galatasaray Cafe Crown Baş Antrenörü Oktay Mahmuti ise, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Maç farklı bir skorla bitmiş olsa da benim oyuncularımdan tek istediğim; sonuna kadar savaşmaktır ve bugün de hepsi son dakikaya kadar mücadele etti. Biz takım olarak boş atışları değerlendiremedik onlar ise özellikle üçüncü çeyrekte yüksek bir yüzdeyle oynadılar. Sonuç olarak seride durumu 2-0'a geldi. Üçüncü ve dördüncü maçlarda saha ve seyirci avantajımızı kullanarak daha dirençli ve daha verimli bir oyun sergilemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sarı-Lacivertli ekibin oyuncusu Emir Preldzic, "Tüm takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Önemli bir galibiyet aldık. İlk çeyrek iyi oynamadık. Buna rağmen devre arasında antrenörümüzün dediklerini daha iyi şekilde sahaya yansıtmamız gerektiğini biliyorduk ve üçüncü çeyrekte bunu başardığımız için mutlyum" dedi. Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Sertaç Şanlı da, "Bizim için kazanılması gereken bir maçtı, iyi de başladık. Maçın üçüncü çeyreğinde yaptığımız hatalarla bu maçtan mağlup ayrıldık. Önümüzde oynayacağımız iki maçtan da galip ayrılarak buraya yeniden 2-2'lik eşitlikle gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray Cafe Crown Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement