Galatasaray, Bony'den Transfer Teklifine Cevap Vermesini İstedi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Bony'den Transfer Teklifine Cevap Vermesini İstedi

Galatasaray, Bony\'den Transfer Teklifine Cevap Vermesini İstedi

Galatasaray yönetimi, Manchester City'nin golcüsü Wilfried Bony'den kendisine yaptıkları transfer teklifine bir an önce cevap vermesini istedi.

19.07.2016 10:11  Güncelleme: 10:13

Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray, Manchester City'nin yıldız golcüsü Wilfried Bony'e talip oldu. Golcü oyuncu Sarı Kırmızılıların teklifine sıcak bakarken cevap vermek için süre istedi. Ancak Galatasaray yönetimi, Manchester City'li Wilfried Bony'den bir an önce cevap vermesini istedi.

TALİPLERİ ARTTI, KAFASI KARIŞTI

Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın göreve gelmesinin ardından yeni sezonda takımda şans bulmasına zor gözüyle bakılan Wilfried Bony'nin en ciddi talibi ilk başta Galatasaray'dı. Ancak daha sonra Galatasaray'ın bu transferdeki rakipleri bir anda artmıştı.

İngiltere Premier Lig'den Swansea, Stoke City, Middlesbrough ve son olarak da Everton'ın, Fildişi Sahilli golcü Wilfried Bony'i almak için Manchester City'nin kapısını çaldığı öğrenilmişti.

KARARINI VERMESİ İSTENDİ

Kafası bu sebepten karışık olan Wilfried Bony ile Galatasaray'ın yaptığı son temasta, gelecek kararının en kısa zamanda bildirilmesi istendi.

Son Dakika Spor Galatasaray, Bony'den Transfer Teklifine Cevap Vermesini İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement