Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanmasını talep etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanmasını talep etti

Galatasaray'ın Socar ile imzaladığı forma sponsorluğu anlaşmasında konuşan Başkan Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanmasını istediğini belirtti. Özbek, Bakü'deki ilgi ve alakanın Türkiye'dekinden farklı olmadığını ve orada oynanacak finalin çok şık olacağını ifade etti. TFF'nin vereceği karara saygı duyacaklarını söyleyen Özbek, ilgili kişilerle temas kuracaklarını da açıkladı. Süper Kupa finali, 2023-24 sezonunun devre arasında oynanacak.

31.07.2023 14:45

Süper Lig devi Galatasaray'ın Socar ile imzaladığı forma sponsorluğu anlaşmasında konuşan Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanmasını talep etti.

"BAKÜ'DE OYNANSA İYİ OLUR"

Finalin Bakü'de oynanmasıni isteyen başkan, "Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanması TFF'nin vereceği karar ama bence çok iyi olur. Oraya gittiğimizde gördüğümüz ilgi ve alaka Türkiye'dekinden farklı değil. Elbette çok şık olur. Oradaki kardeşlerimizi de memnun etmiş oluruz düşüncesindeyim. Bu konuda ilgili kişilerle temasımızı yapacağız" dedi.

DEVRE ARASI OYNANACAK

TFF, Ziraat Türkiye Kupası galibi Fenerbahçe ve lig şampiyonu Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finalinin yoğun Avrupa fikstürü sebebiyle 2023-24 sezonunun devre arasında oynanacağını açıklamıştı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa finalinin Bakü\'de oynanmasını talep etti
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanmasını talep etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Orhan Bolat: Fenerbahçe de kabul etmesin . Size para verdi diye niye orda oynanıyor. Turkiyede oynansın. Demagoji yapıyor oradakiler falan diyerek . 13 11 Yanıtla
  • commenter: Güzel fikir 7 8 Yanıtla
  • Oktay Cartil: Kesinlik tavsiye etmem o tarihlerde hem soğuk hem çok rüzgarlı olur oyun kalitesi iyi olmaz 6 8 Yanıtla
  • Erhan Yılmaz: Kabul etmem ben bizden para kazanıyor başkaları seyredecek Dursun alsın takımını Azerbeycan ligine gitsin derim 1 1 Yanıtla

Advertisement