Galatasaray'a Sponsor Müjdesi! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Sponsor Müjdesi!

Galatasaray\'a Sponsor Müjdesi!

Yabancı firmalarla yaptığı görüşmelerde bir sonuç alamayan Galatasaray'ın kapısını bu sefer bir Türk şirketi çaldı.

07.09.2014 17:17

Firmalarla fiyat konusunda anlaşamadığı için sezona göğüs reklamı almadan başlayan Galatasaray, hafta içinde NG Kütahya Seramik ile görüşmelerde bulunacak.Sabah'ın haberine göre hafta başında Türk Milli Futbol Takımı'nın ana sponsoru olan NG Kütahya Seramik, sarı kırmızılı kulübe de göğüs reklamı vermek için harekete geçti.

Başkan Ünal Aysal'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht maçına kadar sponsor sorununu çözmek isterken, şirket yetkilileri ve Galatasaray cephesi Çarşamba günü bir araya gelecek.AYDINLAR'IN LİSTESİNDEYDİ

Fenerbahçeliliği ile tanınan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, geçen sene sarı lacivertli kulüpte başkanlığa aday olan Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alıyordu. Forma reklamı almayan sarı lacivertlilerin bu sponsorluk anlaşmasına nasıl bakacağı büyük merak konusu.YABANCILARLA ANLAŞAMADILAR

Geçen sezon stadyumun isim haklarını elinde bulunduran Türk Telekom ile forma anlaşması sona eren Aslan, Rusya ve Kazakistan'da bazı şirketlerle masaya oturmuş ama bir sonuç alamamıştı.

Türk Telekom'dan forma sponsorluğu için 7,2 milyon dolar kazanan Galatasaray'ın, pazarlıklarda bu rakamın altına hiç inmediği kaydedildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'a Sponsor Müjdesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement