Galatasaray'a Mancini Engeli! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Mancini Engeli!

Galatasaray\'a Mancini Engeli!

Galatasaray'ın transfer listesindeki Arsenal'li Joel Campbell'a, Sarı-Kırmızılılar'ın eski teknik patronu Roberto Mancini talip oldu.

05.12.2014 07:36  Güncelleme: 07:46

Galatasaray'ın eski Inter'in yeni hocası Roberto Mancini, sarı-kırmızılı takımdayken almak için uğraş verdiği Arsenal'in golcüsü Joel Campbell'a, talip oldu.

İNGİLİZLERLE TEMASA GEÇİLDİ

Genç yıldızı Cim Bom'a aldırmayı başaramayan İtalyan hoca, bu transferi İnter'de bitirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda İnter'li yöneticilerin İngiliz kulübüyle temasa geçtiği ve büyük aşama kaydedildiği öğrenildi.

SAĞ ÖN TARAFTA YER VERECEK

Mancini'nin takımına 4-3-3 oynatmak istediği, bu nedenle Campbell transferine önem verdiği ve Kosta Rika'lı oyuncuya sağ ön tarafta görev vermeyi düşündüğü de gelen haberler arasında.

PODOLSKI DE LİSTEDE

Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve yine adı Galatasaray'la anılan bir başka golcü Podolski'nin de, İnter'in transfer listesinde olduğu belirtiliyor.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'a Mancini Engeli! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Aslan: Mancini işini bilir adam süper kim ne derse desin 3 3 Yanıtla
  • Cemo: Galatasaray bu sene kendi liginde 2 tane nokta transferi yapsinlar ve futbolcularin borclarini odesinler ve gelecek seneye yapilansinlar. Ocak ayinda pahali transfere hic ama hic gerek yok, zaten GSda bunuodeyecekde para yok. 4 1 Yanıtla

Advertisement