Gakgoşlar Ligde Kalıcı Olmayı Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Gakgoşlar Ligde Kalıcı Olmayı Hedefliyor

Gakgoşlar Ligde Kalıcı Olmayı Hedefliyor

Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk: ''Mücadele anlayışını çok üst seviyede tutabilecek ve hedefleri olan bir takım yaratmak için uğraşıyoruz. Hemşehrilerimiz, taraftarlarımız izlemekten keyif alacakları bir takıma sahip olacaklar" Gole dönük oyuncu Serdar Gürler: "İnşallah bu ligi iyi yerlerde tamamlayacağız. Geçen seneki gibi son iki haftada bu işi bitirmeyeceğiz"

05.09.2013 11:18

EMRAH GÖKMEN - Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, mücadele anlayışını çok üst seviyede tutan ve hedefleri olan bir takım yaratmak için çaba gösterdiklerini belirterek, "Hemşehrilerimiz, taraftarlarımız izlemekten keyif alacakları bir takıma sahip olacaklar" dedi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olduklarını söyledi. Takıma yeni katılan futbolcuların eski oyuncularla uyum içerisinde çalıştığını belirten Öztürk, bu durumun çok sevindirici olduğunu söyledi.

Takımın kısa sürede oturacağını ve önümüzdeki haftalarda oyun karakterini tam olarak sahaya yansıtacağını ifade eden Öztürk, "Mücadele anlayışını çok üst seviyede tutabilecek ve hedefleri olan bir takım yaratmak için uğraşıyoruz. Hemşehrilerimiz, taraftarlarımız izlemekten keyif alacakları bir takıma sahip olacaklar" diye konuştu.

Ligde geçen sezon bitime 2 hafta kala kümede kaldıklarını anımsatan Öztürk, her maçın final havasında oynanmasının ayrı bir sıkıntı olduğunu vurguladı.

Hedefleri konusunda çok iddialı konuşmak istemediğini belirten Öztürk, başkanından yönetim kurulu üyelerine, teknik heyetinden futbolcusuna herkesin başarıya inandığını ifade ederek, "Benim tahminim, bir sıkıntı olmazsa geçen sene yaşanan rahatsızlıkları, tedirginlikleri ve hakikaten de psikolojik olarak dipte kalmanın verdiği rahatsızlığı yaşamadan bir lig bitereceğiz. Çocuklar da bunun farkında" diye konuştu.

Öztürk, ligdeki yerlerinin 6. hafta itibarıyla belli olacağını sözlerine ekledi.

Serdar Gürler'in görüşleri

Fransa'nın Sochaux takımından geçen sezon Elazığspor'a transfer olan ve 6'sı ligde olmak üzere 8 gol atan Serdar Gürler ise takımın başarısı için elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

Daha başarılı bir konuma gelmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getiren 22 yaşındaki Gürler, "Allah razı olsun herkes bana güveniyor. Başkan Selçuk Öztürk, genel menajerimiz Özgür Öztürk, teknik direktörümüz Trond Sollied bana güveniyor. İnşallah ligi iyi yerlerde tamamlayacağız. Geçen sene olduğu gibi son iki haftada bu işi bitirmeyeceğiz. Daha iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

Gole dönük oyuncu Gürler, geçen sezon takımın en golcü ismi olduğunun hatırlatılması üzerine "Beni golcü sanıyorlar ama öyle değil. Ben golcü değilim, son pasları veren birisiyim. Geçen sene ligde iki asistim vardı, 6 golüm vardı. Tam tersi oldu yani. İnşallah bu sene 6 gol ve 6 asist olur. İnşallah gol atmaya ve asistlere devam ederim. Böyle devam etmek istiyorum. Çalışmalarımı sürdüyorum" ifadelerini kullandı.

Serdar Gürler, golü kimin attığının önemli olmadığını belirterek, "Kim atarsa atsın bu takım iyi bir yerlere gelsin" dedi. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gakgoşlar Ligde Kalıcı Olmayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement