G.saray, Olimpiyat'ta Seri Peşinde! - Son Dakika
Spor

G.saray, Olimpiyat'ta Seri Peşinde!

G.saray, Olimpiyat\'ta Seri Peşinde!

Spor Toto Süper Lig 10.hafta mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor.

02.11.2012 15:00

Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Aleks Taşçığolu ve Cem Satman yapacak. Saat 20: 00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz. YOĞUN TEMPO BAŞLIYOR Ligdeki 3 maçlık galibiyet hasretine Kayserispor'u yenerek son veren ve yaşadığı puan kayıplarına rağmen liderlik koltuğundaki yerini koruyan sarı-kırmızılı ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak, deplasmanda arka arkaya oynayacağı maç serisine iyi bir şekilde başlamak istiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la Cuma günü karşılaşacak olan "Cim Bom", deplasman maçları serisinde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Cluj, Süper Lig'in 11. haftasında da Mersin İdmanyurdu ile oynayacak. ASLAN'DA 3 EKSİK Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 9. haftasını 18 puanla, aynı puanlı Medical Park Antalyaspor'un averajla önünde lider olarak geçen Galatasaray'da, Felipe Melo'nun sakatlığı düzelirken, yine sakatlıkları bulunan Tomas Ujfalusi ve Johan Elmander ile cezası devam eden Engin Baytar kadroda yer alamayacak. BELEDİYE KAN KAYBEDİYOR İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise geride kalan 9 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile tamamladı. 11 puanla 12. sırada kendisine yer bulan lacivert-turunculu ekip, son maçında da deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 2-0 yenilmekten kurtulamadı. MUHTEMEL 11'LER GALATASARAY Muslera

Eboue

Semih

Cris

Hamit

Yekta

Selçuk

Emre

Amrabat

Burak

Umut İSTANBUL BB Carvalho

Metin Depe

Ekrem

Geraldes

Cihan

Gökhan

Zayatte

Zeki

Lima

Holmen

Webo SAAT: 20: 00

STAT: Atarük Olimpiyat Stadı

HAKEM: Hüseyin Göçek

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

11. RANDEVU Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'de Cuma günü 11. kez karşı karşıya gelecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda Süper Lig'e yükselmesiyle başlayan rekabette geride kalan 10 maçtan 6'sını Galatasaray, 2'sini İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı, 2'si de berabere sonuçlandı.

Galatasaray'ın toplam 18 golüne, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 10 golle yanıt verdi. Geçen sezon yapılan maçları İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-0, Galatasaray da Türk Telekom Arena'da 4-1'lik skorlarla kazandı.

G.SARAY OLİMPİYATTA GALİBİYETİ ÖZLEDİ

İki takım arasında maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda geride kalan 5 lig maçından ilk 3'ünü Galatasaray, son 2'sini ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı. Rakibi karşısında galibiyet sayısı bakımından geride olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, buna karşın kendi evinde oynadığı son 2 maçtan galip ayrılmayı bildi.

Lacivert-turunculu ekip, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan son 2 karşılaşmada, 2010-2011 sezonunda 3-1, geçen sezonun ilk haftasında ise 2-0 galip geldi.

Maçlar

Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında ligde yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

2007-2008:

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-2

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 0-3

2008-2009:

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-0

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 0-1

2009-2010:

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1-1

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 0-1

2010-2011:

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3-1

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 3-1

2011-2012:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 2-0

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 4-1

%%ONERI_75%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor G.saray, Olimpiyat'ta Seri Peşinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement