G.saray'da Üçlü Yalanlama! - Son Dakika
Spor

G.saray'da Üçlü Yalanlama!

G.saray\'da Üçlü Yalanlama!

Milan Baros, Juan Pablo Pino ve Emmanuel Culio Aralarında Yaşandığı İddia Edilen Haberlerle İlgili Galatasaray Televizyonu'na Açıklamalarda Bulundu.

28.02.2011 18:00

Galatasaraylı futbolcular Milan Baros, Juan Pablo Pino ve Emmanuel Culio İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında aralarında yaşandığı iddia edilen haberlerle ilgili Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı futbolcular merak edilen sorulara yanıt verdi.

BAROS, TÜRK BASININA ÇATTI! Sözü ilk olarak Çek futbolcu Baros aldı. Baros; "Tabii ki bir futbolcu olarak bu tip maçlardan sonra üzülmem ve sinirlenmem normal. İBB karşısında aldığımız mağlubiyetten dolayı sinirlendim. Ancak bu bireysel bir sinir değildi. Ben takıma sinirlendim. Ancak artık bu tarz şeylere alıştık. Türk medyası bu tarz basit şeylerin fazlasıyla üzerine gidiyor ve ben bunları bir anlam veremiyorum" dedi.

Konuşmasına devam eden Çek yıldız, "Culio ile hiçbir sorunum yok; zaten olamaz da. O benim takım arkadaşım. Bunlar maç içerisinde olan şeyler, hepimiz gerginiz ve bazen sinirli olabiliyoruz. Bu şekilde gelen bir mağlubiyetten sonra otomatik olarak sinirleniyorum. Culio da yanıma gelerek daha sakin olmam gerektiğini konusunda beni uyardı. Ben de ona sinirli olduğumdan dolayı karşılık verdim. Culio o durumda haklıydı. Ancak basın olmayan bir şeyi abarttı!" diyerek basına olan tepkisini dile getirdi.

CULIO'YA GÖRE BÜYÜTÜLECEK BİR ŞEY YOK! Baros'un ardından Culio söz aldı. Yetenkli orta saha, "Baros ile bir tartışma yaşadık; ancak bunun bu kadar büyütülmesini gerçekten anlayabilmiş değilim. Basında yazdığı gibi herhangi bir fiziksel temas söz konusu değil, bunların hepsi abartılmış haberler. Bu tip haberlerin anlaşılması için kameranın şu anda bana yakın çekim girmesi gerekiyor. Bakın yüzüme böyle bir iz ya da başka bir şey yok. İBB karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve takım olarak ciddi olarak sinirlendik. Buna bireysel olarak bazı reaksiyonlara sahne oluyor. Ancak bunda büyütecek bir şey yok" dedi.

Konuşmasına devam eden Culio, "Maçtan sonra gergindik. Baros da ben de öyleydim. Ben maçtan sonra Baros'un yanına gittim ve daha sakin olması konusunda onu uyardım. Çünkü artık yapacak bir şey yoktu. Daha sonra Baros ile konuştuk ve aramızda o anda yaşanan sorunu hallettik. Biz takım arkadaşıyız ve bu tarz konuşmaların geçmesi gayet normal. Biz de her futbolcu gibi kaybetmek istemeyiz" diyerek aralarında bir husumetin olmadığını söyledi.

Türk basınını daha saygılı olmaya davet eden Milan Baros, "Bu tarz yalan haberler çıkınca tabii ki herkes gülüp geçiyor. Biz de öyleyiz. Ben, Türk basınına büyük saygı duyuyorum. Ancak aynı saygıyı da onlardan bekliyorum. Gerekirse yönetim ile konuşucam ve istemesek de bazı yaptırımların uygulanmasını isteyeceğim" dedi.

PINO: "ÇIKAN HABERLERİN HEPSİ YALAN!"

Son olarak forvet oyuncusu Pino konuştu. Kolombiyalı futbolcu, "Bu tip haberleri alınan kötü sonuçlara bağlıyorum. Çıkan haberlerin hepsi yalan. Ne bir kavga var de ne sözlü bir taciz. Şu anda da onun için buradayız. Dün idmana kendimi iyi hissetmediğim için çıkmadım. Bu konuda da Hagi'den izin aldım ve evime giderek dinlendim. Şu anda önümüzde bir Gaziantepspor maçı var ve oradan alacağımız bir galibiyetle işleri bir anda terse çevireceğimizi düşünüyorum. Maç gününe kadar yoğun bir şekilde çalışıp, Gaziantepspor karşısına en hazır şekilde çıkacağız ve o karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağız." dedi ve basın açıklaması sona erdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor G.saray'da Üçlü Yalanlama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement