G.saray Bombayı Kaçırdı - Son Dakika
Spor

G.saray Bombayı Kaçırdı

G.saray Bombayı Kaçırdı

Galatasaray'ın transferi için yoğun mesai harcadığı iddia edilen isimlerden Oussama Tannane'nin Fransız ekiplerinden St. Etienne'e transferinin gerçekleştiği öğrenildi.

12.01.2016 00:42

SPORCOPE DIŞ HABER - Galatasaray'ın transferi için yoğun mesai harcadığı iddia edilen isimlerden Oussama Tannane'nin Fransız ekiplerinden St. Etienne'e transferinin gerçekleştiği öğrenildi.

Hollanda basınına yansıyan haberlerde, konuyla ilgili Tannane'nin menajeri Rob Witschge transferin tamamlandığını açıkladı. Ufak pürüzlerin hallolmasının ardından Tannane'nin resmi sözleşmeye imza atmasındaki tek engelin ise Heracles kulübü ile St. Etienne'in arasındaki ufak ödeme detayları olduğu iddia edildi.

Atalanta ve Malaga'nın yanı sıra Galatasaray'ın da talip olduğu belirtilen haberlerde St. Etienne'in transferdeki ısrarı sayesinde anlaşmaların sağlandığı belirtildi. Fransız kulübünün Genel Menajeri Nico-Jan Hoogma'nın da transferin bitmesi için resmi imzaların atılmasının beklendiği gelişmesinin yaşandığı öğrenildi.

Bu sezonun ilk yarısında oynadığı 11 lig maçında 7 gol atarak birden transferin gözdesi haline gelmişti. Fas doğumlu oyuncu Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında da forma giydi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor G.saray Bombayı Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement